Iva Grgurić se obratila pratiocima na lajvu, oni je nisu prepoznali: "Ovo nije ista osoba"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Natekle su mi usne, stavila sam hijaluron - rekla je ona

Foto: Marko Jovanović, Printskrin: Instagram/ivagrguric

Starleta Iva Grgurić osvojila je glavnu nagradu u rijalitiju "Zadruga", a mnogi nagađaju da je većinu uložila upravo u izgled.

Naime, kako se navodi, starleta je nekoliko puta smanjivala nos i povećavala grudi, radila je jagodice, stavljala silikon u usne, ubrizgavala botoks, a sada je ponovo povećala usne i šokirala izgledom.

Međutim, starleta se nije tu zaustavila, te je sa pratiocima podelila da je ponovo ubrizgala hijaluron, a usne su joj bile vidno otečene.

- Natekle su mi usne, stavila sam hijaluron, splasnuće to, mora tako da bude - rekla je Iva, a onda su usledili komentari na račun njenog izgleda.

"Ovo nije ista osoba", "koliko si drugačija bez šminke", "što si toliko povećala usne, šta ti je to trebalo?", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Iva je nedavno progovorila i o svom dečku, biznismenu Nemanji Petoševiću, s kojim planira brak i decu.

- Nemanja nije ljubomoran i siguran je u mene. Ja sam devojka koja nikada ne vara! Nijednog bivšeg dečka nisam prevarila, tako da Nemanja ima potpuno poverenje u mene. Zar zbog tri, četiri minuta avanture da izgubim nešto prelepo?! Ne bih nikada uradila ono što neću da i meni partner uradi - rekla je Iva za domaće medije.

(Telegraf.rs)