Dara Bubamara sinu od 13 godina dala da vozi, pa oduševljeno vikala: "Uuuu, ala puca!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Vuhu, ala puca! - oduševljena je bila pevačica

Dara Bubamara (47) poznata je kao neko ko voli brzu, a mnogi bi rekli i prebrzu vožnju. Često se na Instagramu hvali kako juri našim putevima i žestoko krši propisanu brzinu, a kako niko ne reaguje pevačici se, jednostavno, može da to i dalje čini.

Ovaj put nije u pitanju njena vožnja, ali jeste njena dozvola koju je sinu od 13 dala. Naime, njen naslednik Konstantin vozio je kvad, dok se ona ponosno smejala iza njega.

- Uuuu, kako se čuje! Vrh! - govorila je Dara koja je sedela iza njega.

- Vuhu, ala puca! - dodala je.

Podsetimo, Dara je sina Kostu dobila sa svojim bivšim suprugom Milanom.

- Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Jako sam dobro organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je sa tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada sa njima, uživa - rekla je ona jednom prilikom i dodala:

- Milan i ja jako lepo funkcionišemo, 99 odsto brakova ne živi dobro kao nas dvoje iako nismo u braku. On mi je najveći prijatelj, i ja njemu. Ne znam ni zašto smo se razvodili kad tako lepo živimo. Njegovi roditelji su me obožavali, kao što su i moji njega. Prošle godine imali smo tragedije. Preminuo je moj otac, a Milanu i otac i majka. Ipak, u tom bolu smo bili zajedno. I živimo za našu porodicu, ona nam je sve. Planove pravim po njima.

(Telegraf.rs)