Milica Pavlović nakon prozivki Teodore Džehverović: "Što nije rekla šta sam uradila za nju 31. decembra"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milica smatra da je Teodorina izjava nespotrena i da je bolje da je rekla da "nema komentar"

Foto-kolaž: Marko Jovanović, Antonio Ahel/ATA Images

Pevačici Milici Pavlović nije se dopao komentar Teodore Džehverović, a tiče se njene izjave da se plaši da karijera Stjepana Jelice Albina ne krene u pogrešnom smeru.

Naime, nakon što je Teodora u izjavi istakla da bi trebalo da je Milica zahvalna na duetu sa pomenutim pevačem, sada se oglasila i Milica.

Pavlovićeva je pomogla Teodori kada se našla u problemu i to pred novogodišnji nastup u Beogradu ispred Narodne skupštine i smatra da joj ova izjava uopšte nije trebala.

- Istina je. Čula sam tu njenu izjavu. Ne znam zašto se ljudi kasnije nadovezuju na moje izjave koje izokrenu u totalno drugačiji kontekst od onoga što ja kažem. Iskreno, volela bih, onako ljudski, da je u pitanju Teodorina nesmotrena izjava. Što nije, na primer, rekla: "Znate kako, ja nemam komentar. To nisu moja posla i ja nemam šta to da komentarišem. Ta Milica je prema meni bila fer 31. decembra, kada sam nastupala ispred Skupštine. Donela mi je kostim iz Niša i nije mi ga ostavila negde na klupi u parku ili u kafiću, već ga je po svom vozaču poslala na moju kućnu adresu i poželela mi srećnu Novu godinu. Znate, ta Milica je čovek" - bila je iskrena Milica za "Kurir".

Podsetimo, Milica Pavlović je sarađivala sa Albinom na zajedničkoj pesmi "Šećeru" koja je postala veliki hit, a onda je istakla da su oni u veoma dobrim odnosima, ali da je veoma rastužuje i da bi volela da on, kao kvalitetan muzičar, ne krene u pogrešnom smeru i stranputicom, barem kada je njegova karijera u pitanju, zbog velikog broja saradnji sa drugim pevačima.

Teodora je takođe snimila duetsku numeru sa pomenutim pevačem, a onda se i dotakla Miličine izjave.

- Samo mogu da kažem da je Albino nekome uradio nešto što je najbolje, to je dovoljno. Ko razume, shvatiće. Jedna jako dobra pesma, jako dobar duet. Kada bi meni neko napravio tako dobru pesmu, ja bih samo imala reči hvale do kraja svog života - rekla je nedavno mlada pevačica.

(Telegraf.rs)