Zvezdan otkrio detalje raskida sa Anđelom, pa pomenuo put za Crnu Goru: "Trebalo je da upoznam njenu porodicu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Rekao sam da treba da dođe po stvari - rekao je on

Foto-kolaž: Kobra

Juče je odjeknula vest da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić stavili tačku na svoju vezu.

Oni su i potvrdili ove navode, a sada je bivši zadrugar otkrio i detalje raskida.

- Ona i ja se nismo čuli, nisam je zvao jer hoću da ispoštujem njenu odluku. Ona želi trenutno da bude sa svojom porodicom, a ja to podržavam. Podržavao sam to i dok smo bili zajedno. Neću da je smaram, da je uznemiravam, neka uživa sa svojima i ohladi glavu, a i ja, pa ćemo videti šta ćemo dalje - rekao je Zvezdan za "Blic" i dodao da nikako ne želi da odlazi kod Đuričićeve u Crnu Goru:

- Ne, to nikako. Mi smo planirali da se upoznam sa njenom porodicom, ali sada nije trenutak i neću da ih remetim. Neću ni da idem kod nje u Crnu Goru sve dok smo u ovakvim odnosima. Sve će biti kako ona odluči. Rekao sam da treba da dođe po stvari, tada ćemo se videti i popričati malo, do tada ne - zaključio je on.

Podsetimo, Zvezdan se oglasio danas za Telegraf.rs, kada je potvrdio raskid.

- Tačno je, već svi znate da smo raskinuli. Ne bih ja previše komentarisao to, to je nešto naše privatno. Poštujem njenu odluku i ono što je ona izjavila je jedina istina. Bilo je nekih malih čarki, ali nije bilo ne znam ni ja kakvih svađa, skandala ili bilo čega, rastali smo se takoreći sporazumno, tako smo trenutno odlučili. Naravno, mi se volimo bez obzira na sve i prosto te stvari se dešavaju u vezama, ne znam i ne mogu da tvrdim da je ovo definitivni kraj sa njom - izjavio je Slavnić.

Ističe da mu fanovi svakodnevno pišu i zatrpavaju porukama, a najviše ih naravno interesuje šta se tačno desilo.

- Svakodnevno mi pišu ljudi koji su u našim fan grupama, razumem ih, saživeli su se sa nama i prosto se zanimaju - poručio je Slavnić.

(Telegraf.rs)