Milica Pavlović u uskoj haljini došla na druženje s medijima, pa potvrdila lepu vest: Za 24 sata 5.000 karata!

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ima istine da su neke od pesama posvećene nekom osećanju, nekome, ali neću da se odam - sa osmehom je rekla Milica na pitanje kome je posvećena pesma "Na zemlji Bog"

Milica Pavlović organizovala je druženje sa medijima, nekoliko sati nakon što je u etar pustila pesme sa 5. studijskog albuma "Lav".

Pevačica se na druženju pojavila u uskoj, crnoj haljini, visokim potpeticama i kratkom plavom kosom koja prati imidž novog albuma.

- Ovo nije samo neki lep povod, već za mene nešto značajno. Iskreno se nadam da vam se dopada! Pričamo o Areni, o koncertu koji nas očekuje pred kraj godine, 23.12. Karte su od juče u prodaji i, da, raduje me informacija da su karte lepo krenule sa prodajom. Mnogo sam srećna. Sinoć smo tradicionalno proslavili izlazak albuma i svega što će nam doneti ova godina. Ja sam srećna žena, jer sam okružena dobrim i radnim ljudima koji cene red, rad i disciplinu, i koji stvaraju lepe stvari - rekla je Milica na početku konferencije.

- Ima istine da su neke od pesama posvećene nekom osećanju, nekome, ali neću da se odam - sa osmehom je rekla Milica na pitanje kome je posvećena pesma "Na zemlji Bog".

Inače, voditelj programa je podelio sjajnu vest - za samo 24 časa od puštanja ulaznica za koncert u Areni u prodaju, "otišlo" je oko 5.000 karata, što je 20% kapaciteta.

(Telegraf.rs)