Čovek došao po tepih kod srpskog influensera, javnost pobesnela zbog njegovih komentara: "Koji si snob"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- "Je l' možete vi da izađete dole, da se ja ne izgubim u toj vašoj zgradi?"- citirao je Maglov šta mu je rekao muškarac koji je trebalo da dođe po tepih

Printskrin: Instagram/milanmaglov

Milan Maglov, Influenser i "edukator iz oblasti promocije biznisa na društvenim mrežama", objavio je video u kojem prepričava razgovor sa momkom koji je došao da preuzme tepih za pranje.

Ono što je izgovorio u snimku naišlo je na žestoke komentare na društvenim mrežama, a ljudi navode kako je Milan pokazao da je "snob", dok ima onih i koji ga brane i govore da "ništa loše nije mislio", te da je to samo "njegov način na koji govori".

- "Je l' možete vi da izađete dole, da se ja ne izgubim u toj vašoj zgradi?"- citirao je Maglov šta mu je rekao muškarac koji je trebalo da dođe po tepih.

Potom je u novom Instagram storiju dodao:

- Odnese čovek tepih, ali kad je došao u zgradu kaže "Je l' to neki dizajnerski tepih? Je l' skup previše?". Ja kažem "Pa, ne znam šta je vama skupo, mislim..." Kaže on "Ako je dizajnerski, ja ipak ne mogu da ga uzimam".

Usledili su oprečni komentari na društvenim mrežama u kojima ga jedni napadaju, a drugi brane.

"Kakva je snobina ovaj Maglov, ismejava dečka koji je došao da preuzme tepih za pranje… Budite sve samo ne čovek koji najniže ismeva ljude koji pošteno zarađuju svoj novac", "Nikad mi nece biti jasno kako ovakve osobe budu popularne", "Snobina u smislu da misli da je iznad čoveka samo jer živi u West kuli", "Smarate sa prozivkama, Milanova poenta je nešto drugo i vi to niste razumeli", "Ajde, ostavite čoveka na miru", samo su neki od brojnih komentara.

Milan se dan kasnije oglasio na Instagramu i odgovorio je na komentare.

- Kao prvo, ja se ne sprdam sa ljudima, poštujem sva zanimanja i neću dozvoliti da od mene pravite nešto što nisam. Drugo, meni je potpuno logično pitanje koja je vrsta tepiha i tako dalje, jer možda to ne radite. Ali, ne kada već dođeš do stana, mogli smo to da obavimo preko telefona, a ne da čekam čoveka tri dana, urolao sam tepih i onda on dođe i tek tad to pita. Eto, zbog toga sam to prokomentarisao - kazao je Maglov.

Pogledajte video: