Uhvatili smo Bogdanu Ražnatović u Titelu: Išla po namirnice u lokalnu radnju, a tek da vidite porodičnu kuću

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa Bogdana blista i bez šminke i skupih krpica

Bogdana i Veljko sa sinom / Foto: Marko Jovanović

Bogdana Ražnatović (27) uživa u porodičnom miru koji ima u rodnom Titelu, gde se nalazi i kuća u kojoj je odrasla, a u kojoj joj žive roditelji, ali i dom u kojem živi sa suprugom Veljkom i sinovima Željkom i Krstanom.

Naša ekipa boravila je u Titelu kada smo ugledali Bogdanu, kako u potpuno opuštenom izdanju izlazi iz kuće i odlazi u lokalnu mesaru.

Na sebi je imala tamno crvenu plišanu trenerku, lice joj bilo potpuno bez šminke, a njena duga kosa čista i isfenirana na ravno, kako je najčešće i nosi.

S obzirom na to da je padala sitna kiša, Bogdana je ubrzala korak do mesare, uzela šta joj je potrebno za ručak, a onda se vratila u porodični dom.

Tu smo videli i kako sada izgleda porodični dom Rodića. Naime, oni su kuću renovirali pred porodičnu slavu Đurđevdan 2021. godine, pa od tada više ništa nisu dirali, s obzirom na to da je sve novo i sveže sređeno.

Pre renoviranja fasada je bila upadljiva, u zelenoj boji, a ograda je bila drvena. Sada je fasada u krem beloj boji sa bež nijansama, dok je ograda betonska.

U galeriji u nastavku pogledajte slike iz Titela:

Ovako izgleda unutrašnjost kuće Rodića:

(Telegraf.rs)