Dan nakon Cecinog rođendana, Gudelj napustio Srbiju: Uslikan na aerodromu bez Anastasije, evo gde se uputio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije se dugo zadržao u prestonici

Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović juče je proslavila jubilarni 50. rođendan, a na mrežama se oglasio i njen zet, fudbaler Nemanja Gudelj, koji joj je uputio emotivnu čestitku.

- Srećan rođendan ovoj neverovatnoj ženi, moja Ceci - napisao je fudbaler uz fotografiju na kojoj grli taštu.

Podsetimo, u ponedeljak 12. juna su u Beograd stigli Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, kako bi bili uz Cecu na ovaj važan datum.

Pre toga, oni su duže vreme boravili u Sevilji, gde Nemanja živi i radi, a potom su otišli u Trebinje, na odmor.

Printskrin: Instagram/ nemanjagudelj

Zbog prirode posla kojim se bavi, fudbaler nije mogao da se zadrži u Beogradu, pa je dan nakon proslave napustio Srbiju.

Nemanja sutra igra prijateljsku utakmicu protiv Jordana, koja će se održati u Beču, a na Instagramu Fudbalskog saveza Srbije danas su osvanule fotografije sa aerodroma na putu do Austrije, ali na njima nigde ne vidimo njegovu partnerku Anastasiju.

Podsetimo, porodice Ražnatović i Gudelj zadesila je tragedija, kada je mlada pevačica Anastasija izgubila bebu, u petom mesecu trudnoće.

Oni se i dalje oporavljaju i bore sa tugom, a zbog ovog slučaja otkazali su veliku proslavu koju je Ceca planirala za svoj pedeseti rođendan, pa su ga samo obeležili u krugu porodice, u porodičnoj vili na Dedinju.

(Telegraf.rs)