Đani surovo o pevačima: Voleli bi da me vide kako ležim na klupi! I treba da se viđamo samo po aerodromima

Vreme čitanja: oko 1 min.

- U Beogradu ih vidim samo ako odem na neko slavlje - priča pevač

Foto: Kobra

Radiša Trajković Đani ističe da bi mnoge kolege bile zadovoljne kada bi doživeo neuspeh, te da je zapravo dobra stvar to što se sreću samo po aerodromima.

- I treba da se viđamo samo po aerodromima. To je najbolje, mada znam da bi mnogi voleli da me vide u parku na klupi gde ležim - kaže Đani za Express.ba.

- Pa i većinu njih viđam samo po aerodromima ili ako se desi da vani nastupamo zajedno. U Beogradu ih vidim samo ako odem na neko slavlje. Trudim se da sa svima budem u dobrim ili korektnim odnosima i živim po svome - objasnio je Trajković.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da je Đani "zaratio" sa Sandrom Afrikom i to zbog bakšiša.

- Sandra i Đani napravili su super atmosferu na toj svadbi. Gazda je tokom pauze došao do Đanija i dao mu kovertu u kojoj je bilo 20.000 evra. Rekao mu je da su gosti i on jako zadovoljni kako su odradili posao i da od tih 20.000 evra pola uzme za sebe, a pola za Sandru i da joj da. Osim toga, čovek ih je darivao i sa dva zlatna lanca - po jedan za svakoga za njih. Kad je došlo vreme da se sravne računi, Trajković je mlađoj koleginici dao samo 5.000 evra, dok joj lanac nije ni spomenuo - rekao je izvor za Kurir.

- Tačno je da sa Đanijem nisam u dobrim odnosima i zato i nisam bila na svadbi kod njegovog sina. Ne bih detaljisala ja sam neko ko ne dira nikog prva i ne provocira. Nisam kao ostale kolege da mu ćutim na neke stvari. Boli me apsolutno uvo da mu ćutim - rekla je Sandra tim povodom za Informer.

(Telegraf.rs)