Ana Kokić nikad iskrenije o bolnom periodu nakon razvoda od Rađena: Pevačica otvorila dušu, spomenula i decu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kokićeva se osvrnula i na naslednice i otkrila kako ih vaspitava

Foto: Nikola Anđić, Nikola Tomić

Pop pevačica Ana Kokić retko daje izjave za medije, a još ređe priča o svom privatnom životu, što je ovoga puta učinila.

Naime, Ana se osvrnula na period nakon razvod od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena i po prvi put put otvorila dušu.

- To su jako osetljive teme, najvažnije je sačuvati decu u svemu tome, jer deca nisu kriva i nisu tražila da se neke stvari dogode. Šta god i kako god samo njih treba sačuvati - rekla je Ana na samom početku.

Kokićeva se osvrnula i na naslednice i otkrila kako ih vaspitava.

- Zahtevam od njih da u školi budu dobre, treniraju, da se kuća održava bude čista. To su tri stvari koje mislim da su važne, kultura i vaspitanje koje će im trebati kasnije u životu. Pubertet je osetljiv period,trebalo bi ih razumeti i pomoći im. Pobeđujemo zajedno nismo jedni protiv drugih. One učestvuju u mom poslu umeju da mi sugerišu i kažu ovo je dobro, u trendu je ili nemoj to da radiš. Imam dva ozbiljna kritičara tinejdžera koji se osećaju bitno i važno - dodaje Ana.

Pevačica je progovorila je i o odnosu sa medijima.

- Od samog početka imam lep odnos sa svim medijima, i nikada nisam postupala da sam ja zvezda a da su to mediji, treba svi da sarađujemo, budemo korektni jedni prema drugima. Svi su me nekoliko puta ispoštovali kada su bile osetljive i teške teme i kada nisam bila spremna da pričam. Svako je doživeo uspone i padove, razočarenja i lepe momente, što bih ja sada pričala o tome i svi možemo sami to da izguramo kako umemo i znamo. Sve što se desi u životu, neka situacija koja učini da se osećamo loše i nelagodno, samo nas oblikuje i jača za dalje - iskrena je Ana za "Informer".

Podsetimo, Nikola Rađen je takođe nedavno progovorio o braku sa Anom i njihovim naslednicama Ninom i Teom, istakavši tom prilikom da se oboje trude da ćerke izvedu na pravi put.

- Pored svih zlatnih medalja to su možda moje dve najzlatnije medalje. Ja sam najviše ponosan na njih i svakii njihov uspeh bukvalno je za mene pozitivan stres. Bila je situacija, čini mi se prošle godine sa mlađom, gde smo je pratili u Valjevu, i oni su osvojili tu neko drugo mesto, a ona je bila najbolji tehičar, pošto se bavi odbojkom. Ja nikada u životu, osim kada se osvoji ta neka medalja nisam zaplakao od sreće, ali tada sam ponovo zaplakao od sreće. Nalet tih nekih emotivnih stvari i onako kao ponosan otac, nisam mogao da prestanem. Bilo mi je jako drago. I Nina i Tea se uspešno bave odbojkom i meni je drago zbog toga. Ja sam bio tu sa stavom šta god da odlučite deco, imaćete moju jako veliku podršku, sigurno je i sa Anine strane tako. One su se pronašle u tome i meni je veoma drago jer moraju deca da imaju neki hobi i u tom razvojnom dobu sport mora da bude deo njihovog odrastanja - ispričao je Nikola za medije.

(Telegraf.rs)