Brat Bilala Brajlovića otkrio sa čime se zadrugar stvarno suočio: "Plašim se da će ostati hendikepiran"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Rekao je da će se zezati sa svim devojkama i to je ispunio - rekao je on

Bakir Brajlović, otvoreno je progovorio o učešću svog brata Bilala, te otkrio i plan učesnika Zadruge.

Naime, on je istakao da se ne brine zbog plasmana, već zbog povrede noge koju je Bilal zadobio, a koja može biti fatalna.

- Ja se nadam da mu je noga bolje. Velika je to povreda. Ima šipku i devet šrafova - rekao je on, pa dodao da li je zadovoljan učešćem Bilala.

- Sve što je rekao je ispunio. Rekao je da će se zezati sa svim devojkama i to je ispunio. On je sam u najavi Zadruge rekao da će razmišljati mozgom a ne srcem.

Ipak Bilal je bio povezan sa Milicom Veselinović, a u jednom trenutku delovalo je da ipak idu ka nečemu ozbiljnijem.

- Bilal je i sam rekao da neće biti ni sa jednom u vezi. To što mu one i same prilaze i nakon upozorenja je njihov problem, ali generalno, on je tamo ušao da se igra. Ja ne znam da li je on imao bilo kakav odnos sa njom, ona je jedna od tih devojaka kojoj je on i rekao da ne želi vezu. Ne znam šta ona pokušava.

Bakir je pak otkrio i šta se krije iza samopouzdanja rijaliti učesnika, koji je siguran u svoju pobedu.

- On je pozitivan lik. Kad je izašao zbog slomljene noge osetio je podršku fanova. Uporedio je sebe sa ostalim zadrugarima, i zbog te podrške smatra da će biti opbednik. Izlazak je iskoristio u pozitivnom smislu, imao je više samopouzdanja nakon drugog ulaska. Opušteniji je.

Bilal je imao ozbiljnu povredu u Zadruzi, koja i te kako brine njegovog brata.

- Ja se brinem stvarno. Više puta je tražio od produkcije da ga pošalju gde treba. Popričaću sa njim, ali vidim da on šepa, a bavi se sportom. To je veliki hendikep, ako bude šepao do kraja života. Ne znam koliko će biti nagrađen za sve ovo.

(Telegraf.rs)