Anastasija sa Gudeljem napustila Beograd: Otputovali u rodni grad Nemanjinog oca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodicu Ražnatović nedavno je zadesila tragedija, o čemu je njen partner Nemanja Gudelj obavestio javnost putem Instagrama

Foto-montaža: Instagram/raznatovicanastasija, Instagram/nemanjagudelj

Nakon teškog perioda za nju, kada je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, Anastasija Ražnatović se pre nekoliko dana vratila u Beograd.

Porodicu Ražnatović nedavno je zadesila tragedija, o čemu je njen partner Nemanja Gudelj obavestio javnost putem Instagrama.

Tokom ovako teškog perioda, budući da su Anastasiji sređeni papiri zbog kojih je do skoro bila u Sevilji, ona je želela da bude sa porodicom, zbog čega je nedavno došla u Beograd.

Međutim, po svemu sudeći Ražnatovićeva je posle srpske prestonice, otišla u Trebinje, gde vreme provodi sa Nemanjom, ali i njegovim bratom Dragim i njegovom partnerkom, kao i njihovim ocem BNebojšom.

Oni su napravili selfi iz ovog grada, a fudbaler je tu fotku objavio na Instagramu. Mladi par deluje zaljubljeno, a na Anastasijinom licu se konačno vidi osmeh.

Inače, Ceca Ražnatović kaže da je presrećna što se njena ćerka vratila u Beograd, jer želi da bude tu uz nju u teškom momentu.

- Anastasija se vratila u Srbiju sada kada je Nemanja završio sezonu i to na najlepši mogući način, ulaskom u Ligu šampiona. To znači nama u ovom nama teškom trenutku, što je nama sjajna satisfakcija i motiv za dalje. Želim da kažem da sam se jako radovala, Anastasiju dugo nisam videla. Ona je od januara tamo, Željko i ja smo je posetili na 7 dana, ali to nije bilo dovoljno da se o svemu ispričamo lepo. Jako sam se radovala njenom dolasku - rekla je Ceca.

Ona kaže da je cela porodica uz Anastasiju i da se svi trude da joj skrenu misli.

- Skrećemo joj misli svi zajedno, baš sam se radovala njoj i napokon je došla na Željkov rođendan. Moram da kažem da smo mi svakodnevno po 7,8 puta na video call-u, ona je upućena u sve u našim životima - rekla je Ceca u novoj epizodi "Ceca show" na Blic TV.

(Telegraf.rs)