Mačje oči, nos, grudi i to nije sve! Bivša zadrugarka promenila lični opis, na operacije dala 15.000 evra

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bog nas je dao rošave i sa krivim nosem", istakla je jednom prilikom Ermina, koja se ne stidi svog izgleda

Foto-kolaž: Instagram/ermina_pasovic

Ermina Pašović javnosti je postala poznata kao učesnica rijaliti programa "Zadruga". Gledali smo je u dve sezone, a potom se povukla sa malih ekrana.

Započela je i muzičku karijeru, kao i brojne rijaliti zvezde, a ponekad i dalje gostuje u emisijama koje se tiču "Zadruge".

Za tri godine, koliko je na malim ekranima, Ermina je potpuno promenila izgled.

Drastična vizuelna promena nekadašnje zadrugarke je mnoge ostavila u čudu, te joj neretko poručuju da je "promenila lični opis", ali nju to ne dotiče.

Ermina je bez ustezanja uradila ono što bi malo koja žena smela da uradi, a to je deljenje sa javnošću nefiltriranih fotografija nastalih pre estetskih korekcija. Međutim, ono što posebno upada u oči je to da Pašovićeva na njima nema ni trunku šminke.

Pašovićeva je imala veliki problem sa aknama na licu, pa je otišla na lasersko uklanjaje ožiljaka, za šta je izdvojila od 150 do 250 evra po tretmanu, a uradila ih je, kako se piše, četiri.

Nakon toga, podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 evra. Ermina je potom posetila i hirurga, kako bi podigla kapke, a za to je iskeširala 900 evra.

Tu se nije zaustavila. Ermina je poželela i mačije oči, za šta je odvojila 4.000 evra.  Pašovićeva je uradila i operaciju grudi i za njih je izdvojila 3.800 evra, a tu su i nove jagodice od 900 evra.

Svoje lice je doterala i hijaluronom u usnama, što je koštalo oko 500 evra, ali je korigovala i vilicu, metodom "Jaw line", koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 evra. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 evra.

Kada se sve sabere, rijaliti učesnica je za korekcije dala oko 15.250 evra, piše "Alo!".

Kao što smo već pisali, Ermina se ne stidi da o tome priča, pa je jednom prilikom, uz fotografiju bez šminke, istakla.

- Pre i posle. Bez filtera i bez šminke. Ovo je rezultat moje kože i ožiljaka nakon dva laserska tretmana. Nos, kapke, naravno da imam još tretmana za uklanjanje ožiljaka, ali sam želela da vam pokažem trenutno stanje, kao što sam obećala. Dragi Bog nas je takve dao, sa krivim nosem, sa rošavim licem i tako dalje. Na nama je da skupimo hrabrosti i radimo na tome. Svako ko ima isti problem, znam kako je. Sva sreća pa živimo u 21. veku, gde smo napredovali medicinski i postoji mogućnost. Meni je koža večito problem bila - napisala je ranije Ermina Pašović.

(Telegraf.rs)