Karić ne prestaje da provocira Šaviju iz besnog "poršea": Poručuje joj "Ko sam ja da ti sudim"?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sniamo se kako se sam vozi kroz grad, međutim, ono što je svima "zaparalo" uši jeste pesma koju je bila puštena na radiju

Bivši rijaliti učesnik, Stefan Karić, pušten je u sredu, 31. maja, iz pritvora nakon što je u istom proveo mesec dana zbog nanošenja teških telesnih povreda starleti Nataši Šaviji na jednoj svadi gde su zajedno bili.

On je po napuštanju pritvora u Sremskoj Mitrovici odmah došao u svoju vilu na Zvezdari, gde je vidno besan za našu ekipu izjavio da više ne sarađuje s medijima, a razlog su svi tekstovi u kojima se proteklih meseci pominjao, a sve zbog gnusnog čina koji je počinio nad ženom.

I nakon što je brutalno pretukao ženu, a zatim malo bio u pritvoru, Karić sada uživa na slobodi i sinoć se usnimio iz svog besnog "porše", kako se sam vozi kroz grad, međutim, ono što je svima "zaparalo" uši jeste pesma koju je bila puštena na radiju.

Stefan je tokom vožnje slušao pesmu "Ko sam ja da ti sudim" u izvođenju Olivera Dragojevića, a stihovi ove balade posebno su privukle pažnju.

- Jer pobede i porazi bez tebe na isto svode se, a konac ove naše ljubavi prvi sam odmotao ja... I ko sam ja da ti sudim - glase reči koje su mogle da se čuju u spornoj objavi, a svi se pitaju šta Karić želi da poruči.

Podsetimo, Karić je zbog Natašinih optužbi da ju je pretukao i tom prilikom polomio jagodičnu kost, koja joj je u potpunosti izdeformirsala lice i ugrozila oko, bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici. On je pre dva dana izašao iz pritvora i to pre isteka roka od 30 dana, a onda se besramno prao i branio tvrdeći da su jedno drugom udarili po šamar i da on ne zna kako je zadobila povrede koje ima.

(Telegraf.rs)