Ovo su poznate dame sa Balkana koje su sreću pronašle pored milionera sa Bliskog istoka: "Ja sam mu 23. žena"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brojne same sa ovih prostora su sreću pronašle pored muškaraca sa ovih prostora

Printskrin: Instagram/hulijasinanovic, / alma_tucakovic, /anika_bozic, Foto: Instagram/jelenabindrai, Shutterstock

Kako se šuška u javnosti, ćerka pevačice Elme Sinanović, Hulija Sinanović, udaje se za bogatog šeika iz Katara.

Naime, ona je samo jedna u nizu dama koje su svoju sreću pronašle pored bogataša sa Bliskog istoka.

Jelena bin Drai, inače bivša mis Jugoslavije, danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde se udala za šeika Saida bin Draija.

Ona je danas jedna od najbogatijih Srpkinja, živi u glamuru i luksuzu, a popularnost je stekla 1998. kada je proglašena za mis Jugoslavije, mis fogeničnosti i mis interneta.

Rođena je u mestu Žabalj, nadomak Novog Sada, a na pomenutom takmičenju je uspela da osvoji čak tri titule od mogućih pet. Jelena ne krije da je njena porodica bila jako siromašna, te da joj je pratnja i podrška bio samo otac, jer nisu imali dovoljno novca da obezbede karte majki i bratu.

Par ima ćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

Anika Božić već godinama je u braku sa arapskim biznismenom Jusufom Al Sarajem.

Božićeva se danas bavi modom, ima svoj blog, a piše i kolumnu za jedan modni magazin. Rodom je iz Sremske Mitrovice, a odrasla u Beogradu.

Bosanska pevačica Alma Tucaković stavila je tačku na svoje pevanje, a sve zbog toga što je pronašla supruga.

Alma je, kako je otkrila jednom prilikom za bosanske medije, svom suprugu 23 žena, ali da ima potpunu slobodu.

- Ja sam mu 23. žena. Ko da on zna gde je koja od nas (smeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u šta ubeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno - rekla je Alma, a zatim je dodala:

- Ne kažem da se za godinu-dve neću vratiti mikrofonu, ali sve dok budem mogla ovako uživati ništa od toga - poručila je ona.

Podsetimo, Hulija se javnosti predstavila 2020. godine kada je sa majkom snimila duetsku pesmu "Mama mia" ali muzikom nije nastavila da se bavi.

(Telegraf.rs)