Trudna Anastasija bez šminke bodrila Nemanju sa tribina: U društvu njegovog brata, svi komentarišu njeno lice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anastasija je bila bez trunke šminke, sa kačketom na glavi, a oboje su bili presrećni što je Nemanjin klub odneo pobedu i prošao u finale koje će se održati u Budimpešti

Anastasija Ražnatović od kada je u drugom stanju retko se oglašava na mrežama, a sada je na svom stori priči na Instagramu objavila video sa stadiona i pokazala kako uživa na utkamici sa bratom Nemanje Gudelja, Dragišom.

Naime, juče je Sevilja igrala protiv Juventusa, a oni su bodrili Nemanju i njegov klub koji je prošao u finale Lige Evrope.

Anastasija je bila bez trunke šminke, sa kačketom na glavi, a oboje su bili presrećni što je Nemanjin klub odneo pobedu i prošao u finale koje će se održati u Budimpešti.

Ona je i ovog puta izbegla da usnimi trudnički stomak, a kako mnogi komentarišu, zbog bebe koju nosi se i malo promenila.

Printskrin: Instagram/anastasija_raznatovic

"Koliko se promenila, baš je lep", "Divna si devojko i bez šminke", "Preslatka je od kada je u drugom stanju, lice joj blista", zapazili su njeni pratioci.

Podsetimo, Dragiša Gudelj, rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, završio je u bolnici nakon što je kolabirao na terenu. U 11. minutu prekinula se utakmica između njegove Kordobe i Rasing Fenarola zbog jezivih scena.

Hitna pomoć je momentalno reagovala i odvela ga na intenzivnu negu u bolnicu zbog zastoja srca, nakon čega su stigle informacije da je Gudelj stabilno.

(Telegraf.rs)