Nedović i lepa Mina otkrili čudno ime koje će dati naslednici: Nije srpskog porekla, a nosi moćno značenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ime devojčice je potpuno netipično za naše krajeve, a ima veoma moćno značenje

Printskrin: Instagram/minamilutinovic

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović će ove godine postati roditelji devojčice, a sada su i priredili zabavu za bliske prijatelje na kojoj su otkrili i ime koje će dati naslednici.

Naime, lepa manekenka i košarkaš priredili su popularni "baby shower", popularnije kod bas "babine" i otkrili da je ime koju su odabrali za naslednicu - Talija.

Ovo ime nije srpskog porekla i potpuno je netipično za naše krajeve, a ima veoma moćno značenje.

Talija je žensko ime grčko - latinskog porekla. Nastalo je od latinske reči "thalia" što znači cvetanje, bujanje, grčke reči "thaleia" što predstavlja muzu, srž.

Printskrin: Instagram/minamilutinovic

Osobe sa imenom Talija su blage, nežne i miroljubive prirode. Imaju umirujuće dejstvo na okolinu i uvek su pune reči utehe za druge. Ovo ime se vezuje za uspeh u privatnom životu, piše na sajtu "Knjigaimena.com".

Inače, Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu ljudi, a u avgustu 2022. venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

- Mladi smo oboje, ali to je svakako životni cilj. Da li će biti uskoro ili će malo sačekati, videćemo. Kada bismo dobili sina, iskreno mislim da bi Nemanja preferirao da se bavi fudbalom, jer je Nemanjina neostvarena želja taj fudbal. Možda bi kroz to ostvario svoje želje. Ja ću prepustiti to deci, neka to bude njihov izbor. Šta god to bude bilo, uvek ćemo biti uz njih, naravno - rekla je ranije Mina, koja je potom dodala šta je ključ njihovog skladnog odnosa.

(Telegraf.rs)