Prva izjava uplakanog Luka Bleka nakon plasmana u finale: "Nisam znao da će mi sve ovo ovoliko značiti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka je nakon prolaska u finale plačućim glasom kratko rekao da je "pod utiskom".

Printskrin: RTS 3

Prestavnik Srbije, Luka Blek oduvao je evrovizijsku publiku svojim nastupom na pravoj polufinalnoj večeri i plasirao se u finale, koje će se održati u subotu, 13. maja.

On je nastupio večeras u prvoj polufinalnoj večeri, i to treći po redu, a nakon plasmana u finale naš predstavnik izvlačio je kuglice sa ostalim finalistima, tako da je već pozanto da će u finalnoj noći, 13. maja, nastupiti međuu prvih 10 izvođača.

Luka je nakon prolaska u finale plačućim glasom kratko rekao da je "pod utiskom".

- Ljudi, hvala vam najviše na svetu, hvala. Ja sam toliko pod utiskom. Ne znam… Nisam znao da će mi sve ovo ovoliko značiti, ali znači mi - rekao je Luk Blek.

Podsetimo, tokom prve polufinalne noći koja je održana sinoć, 9. maja, publici se predstavilo 15 zemalja, a u finale se plasiralo sledećih 10 zemalja: Hrvatska, Moldavija, Švajcarska, Finska, Češka, Izrael, Portugal, Švedska, Srbija i Norveška.

Drugo polufinalno veče održaće se u četvrtak 11. maja kada će nastupiti i srpski predstavnik Luk Blek. Finale je zakazano za subotu, 13. maj.

Podsetimo, u prvom polufinalu Pesme Evrovizije nastupilo je 15 država učesnica. Svoje pesme predstavili su: Srbija, Norveška, Malta, Finska, Holandija, Češka, Azerbejdžan, Švedska, Hrvatska, Irska, Letonija, Izrael, Norveška, Moldavija, Portugalija.

(Telegraf.rs)