Aleksandra Prijović je bila žrtva vršnjačkog nasilja: "Nazivali su me jadnicom, srce mi se cepalo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali - rekla je ona

Foto: Nikola Anđić

Pevačica  Aleksandra Prijović je danas jedna od najpopularnijih lica na javnoj sceni, međutim, na početku karijere joj nije bilo lako.

Naime, Aleksandra je priznala jednom prilikom da je u školi, prošla je kroz jedan vid vršnjačkog nasilja jer je želela da se bavi pevanjem.

- Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali - počela je ona.

- Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: "Nije ništa bolja od majke pevaljke". Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo - rekla je ona i naglasila da sada ista ta deca žele da joj budu prijatelji.

- Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali - istakla je svojevremeno Aleksandra za "Hello".

(Telegraf.rs)