Pevačica iz "Nikad nije kasno" ima tužnu životnu priču: Otac me je šišao na ćelavo, zaključavao i tukao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Međutim, umesto idiličnog braka i međusobne podrške, naišla je na nerazumevanje i zabranu da se bavi onim što najviše voli

Printskrin: TvGrand

Put nekadašnje učesnice šoua "Nikad nije kasno", Slavice Ristić nije bio ni malo lak. Umesto da u mladosti ostvari svoje snove i bavi se onim što najviše voli, pevačica je doživela najveće poniženje i osporavanje od svog oca.

Na samom početku njene muzičke karijere otac joj je toliko žustro branio da se bavi pevanjem da je mogla i da nastrada.

- Moj tata je u to vreme radio kao harmonikaš i znao je šta znači biti pevačica. To jest, na kakvom glasu su pevačice. Svim silama se borio i branio mi da pevam, čak me je i tukao i zaključavao. Kada sam imala 16 godina ošišao mi je kosu s glave da ne bih mogla da pevam - ispričala je Slavica za Grand.

Ubrzo nakon toga je napustila porodični dom i otišla „trbuhom za kruhom“, prateći svoju želju da postane pevačica.

- Jedno veče sam samo odlučila da se spakujem i odem iz kuće. Otišla sam u Prištinu i zaposlila se kao perač čaša. Molila sam gazdu restorana da me pusti da otpevam barem jednu ili dve pesme i tako je krenulo. Konačno sam postala pevačica - izjavila je Slavica koja se nakon toga ubrzo i udala.

Međutim, umesto idiličnog braka i međusobne podrške, naišla je na nerazumevanje i zabranu da se bavi onim što najviše voli. Ali ne od strane tadašnjeg supruga.

(Telegraf.rs)