Irina Vukotić se rasplakala u emisiji pričajući o pokojnoj majci: Nataša Pavlović prišla da je zagrli

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je istakla da je to nešto što je i dalje boli i da sa tim bolom naučiš da živiš

Printskrin: TV Pink

Voditeljka Irina Vukotić rasplakala se u emisiji pričajući o svojoj majci, koja je nažalost preminula prošle godine.

Naime, Irena nije mogla da sakrije emocije, a rasplakala je i njenu koleginicu Natašu Pavlović koja ju je zagrlila u tom trenutku.

Došla sam iz Užica ’95. u Beograd i bio mi je cilj da što pre završim fakultet, da se mami i tati skinem sa grbače. U tom trenutku je sve preskupo i stvarno sam se davala, izgarala sam u tome – započela je voditeljka.

Ona je istakla da je to nešto što je i dalje boli i da sa tim bolom naučiš da živiš.

Printskrin: TvPrva/Prakticnazena

- Ja sam izgubila mamu prošle godine u maju, onako preko noći. Ona je mene naučila da sam borac, da sve što je do mene uradim. U tom trenutku sam samo dobila informaciju da je otišla, to je nešto što mene i dalje boli i tišti jer sam naučena da uradim kao sve, ali postoje stvari u životu sa kojim moraš da naučiš da živiš, a to je najteže. Život ne treba preozbiljno shvatati, dok smo živi i zdravi i dok imamo jedni druge, sve je lako - istakla je Irina i rasplakala voditeljku Natašu Pavlović.

– Ne otvaram se retko, ali mi se namestilo – rekla je Irina i dodala:

- Ali to je naš posao, to je najteže na svetu, da se vratiš na televiziju posle nedelju dana. Ok, imamo mehanizam da se isključimo, ali sve te podseća na nju, miris, događaj, rečenica… I to je ljubav i hvala bogu da imamo to. Moj drug je rekao najbolju rečenicu ‘Ona zaslužuje da voliš i bol za njom’ i to je zaista istina, to se sve uči – istakla je voditeljka.

(Telegraf.rs)