Milica besna zbog komentara na TikToku: "Pod hitno da se i ta deca preispitaju jer mogu da urade istu stvar"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što je nju razbesnelo jeste i to što neki od mladih ne shvataju ozbiljnoost situacije, već se šale na račun ove tragedije

Foto: Nikola Tomić

Milica Todorović je zbog stravičnog masakra u OŠ Vladislav Ribnikar i trodnevnog dana žalosti otkazala svoje nastupe u Nemačkoj i Švajcarskoj, koji su bili zakazani za vikend. Pevačica je jako  potresena događajem u kojem je život izgubilo osmoro dece i radnik obezbeđenja, zbog čega se oglasila na društvenim mrežama. 

Ono što je nju razbesnelo jeste i to što neki od mladih ne shvataju ozbiljnoost situacije, već se šale na račun ove tragedije.

Poslednja dva dana na TikToku su se pojavili snimci na kojima se osnovci smeju ovom događaju, imitiraju pucanje i ranjavanje, a neki su komentarisali i kako je dečak koji je to uradio "car" i "kralj".

- Deca ne mogu biti ono što ne mogu da vide. Deca postoju ono što slušaju, deca su prazna tabla, na kojima sredina ispisuje reči - podelila je Milica i dodala:

Printskrin: Instagram/ milicatodorovicofficial

- Čitam komentare dece po Tiktoku koja se sprdaju na ovu temu? Deca koja pišu "bravo". Pod hitno da se i ta deca redom preispitaju jer na kraju dana i ta deca što to komentarišu mogu da urade istu stvar koja se danas desila, a verujte mi da na stotine takvih komentara ima.

Podsetimo, četrnaestogodišnji dečak je ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, a šestoro dece i jedan nastavnik te škole su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

(Telegraf.rs)