One su zavele košarkaše Partizana: Njihova lepota zaslepljuje mnoge, a jedna od njih je završila i vojni rok

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na njihovu lepotu ni poznati košarkaši nisu ostali imuni

Foto-kolaž: Instagram ivanamaksimovic/noamsheleff/aleksaavramovic / Mileta Mirčetić / MN Press/Nebojša Paraušić / Pixabay

Sportisti su uvek bili miljenici devojaka, a kada su deo poznatog kluba, kao što je Partizan, to je samo još jedan poen više za njih.

Naime, mnoge dame interesuje ljubavni život slavnih košarkaša, koji oni vrlo često pokušavaju da sakriju.

Košarkaš Partizana i srpski reprezentativac Aleksa Avramović dugo je bio u vezi sa fatalnom Teodorom kojoj je prošle godine rekao i sudbonosno "da".

Oni su gala proslavu organizovali u Čačku uz prisustvo brojnih Aleksinih bivših i sadašnjih saigrača, rodbine i prijatelja.

Teodora je često viđena na tribinama odakle izabraniku pruža podršku.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić uživa u braku sa streljačicom Ivanom Maksimović.

Naime, oni su kao krunu ljubavi dobili i 2 deteta, a pre braka sa Ivanom, Danilo je bio oženjen svojom nekadašnjom dugogodišnjom devojkom Jelenom Jovanović, danas Krstičić.

Jam Madar je u vezi sa manekenkom i foto-modelom Noam Šelef, koja često dolazi u Beograd, da bi bila pored svog izabranika.

Poznato je da je Naoma model u izraelskoj agenciji Juli, kao i da niže uspehe u svojoj branši, međutim, malo ko zna da je bila i dve godina u uniformi vazduhoplovstva. Iako joj je služba bila i te kako bitna, ona nije mogla da se posveti svojoj vezi zbog daljine, te je svog dečka tada izabrala kao prioritet.

Poznatom košarkašu Danteu Eksumu, najveća podrška su devojka i otac, koji su često na tribinama, odakle prate svaki njegov potez.

U jeku skandala koji se dogodio pre nekoliko dana, kada su igrači španskog kluba Real Madrida, napali Partizanovce u kojoj je Dante povređen, njegova devojka je počela da plače gledajući neočekivanu scenu ispred sebe.

Podsetimo, Geršon Jabusele, igrač Real Madrida koji je u incidentu na pri kraju susreta sa Partizanom povredio Dantea Eksuma i bio najvatreniji u tuči, oglasio se na svojom Instagram profilu.

On se izvinio svim akterima, naravno, i Eksumu i njegovoj porodici.

- Duboko se kajem zbog mog ponašanja u sinoćnjem meču. Košarka se vrti oko sportskog ponašanja i prijateljstva. Moje iskreno izvinjenje Partizanu, klubu sa kojim smo uvek bili u dobrim odnosima, ali i izvinjenje Danteu Eksumu i njegovoj porodici, kao i njegovim saigračima, mom klubu i svim navijačima - kazao je Jabusele.

(Telegraf.rs)