Žika Jakšić se rasplakao zbog Milice Todorović: Ovaj prizor je voditelja posebno pogodio

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Milice, ponosan na tebe, srce moje lepo - poručio joj je Jakšić

Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno, ATA images

Voditelj "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, nakon što je čuo Milicu Todorović kako je pevala, nije mogao da se suzdrži, te je pustio suzu.

On je otkrio da je poznaje dugi niz godina, kao i da mi je mnogo draga.

Ja Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još od vremena druge sezone "Zvezda Granda" kada je imala 15 godina. Pobedila je u toj sezoni, i kad su je proglašavali za pobednika, ja sam toliko bio srećan da sam pored bine na Tašmajdanu zaplakao - priznao je Jakšić i dodao:

- Ponosan sam na tebe, srce moje!

Žika se potom osvrnuo na njeno učešće u "Zvezdama Granda", kao i uspeh koji je postigla sopstvenim talentom, trudom, radom.

- Moram da kažem da mi je jako drago zbog tebe. Sa petnaest godina si zalepršala estradom, ali si tako mirno sačekala osamaestu, krenula sigurnim koracima i postala jedan od najboljih vokala u celom regionu. Moram da kažem, iz poštovanja prema svim tvojim koleginicama, ako bi stavili na vagu s jedne strane kako Milica peva zabavnu, a s druge kako narodnu, tu širinu jako malo pevača ima na ovim prostorima. Milice, ponosan na tebe, srce moje lepo - poručio joj je Jakšić u emisiji "Nikad nije kasno".

(Telegraf.rs)