Milena prvi put u javnosti nakon operacije: Pevačica zasijala u moćnom izdanju, pa poslala jaku poruku ženama

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Taj period je za mene bio jedno malo teže stanje - rekla je Milena

Foto: Kobra

Muzički festival Beogradsko proleće održava se večeras, i tim povodom pojavile su se brojne poznate ličnosti.

Pevačica Milena Vučić pojavila se prvi put nakon što je operisala tumor na dojci.

Milena je zablistala u crnom odelu, te je njena linija došla do izražaja, a osmehom je jasno dala do znanja da je sada sve u najboljem redu nakon turbulentnog perioda.

- Ja sam samopregledom otkrila da imam promenu na dojci koja je jako uticala na mene i promenila moj tok razmišljanja. To je jedan od razloga što sam odlučila da više ne čekam ni jedan trenutak, već da nastavim da se bavim onim što je moja ljubav. Taj period je za mene bio jedno malo teže stanje - rekla je Milena za Blic, pa dodala:

- Molim vas jednom mesečno pregledajte same sve što možete, to je najbolji način da sačuvamo svoje zdravlje. Treba trenirati, jesti zdravo, stres je taj koji nas pomera. Budite dobre prema sebi.

- Shvatila sam da niko ništa nije pričao o tome do trenutka kada sam ja progovorila o tome. U međuvremenu sam upoznala i one koje su imale i maligne promene i odstranjivanje dojke. Ostala mi je u sećanju slika jedne prelepe žene koja je bila rešena da pobedi sve. Ona je toliko nasmejana i opšutena jer je verovala da će sve biti uredu - kaže Milena.

(Telegraf.rs)