Bogoljub i Milanka Karić otvorili vrata svoje vile za Uskrs: Kuća stara 100 godina, dominiraju zlatni detalji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luksuz je prisutan gotovo na svakom koraku koji napravite, a kako je sam Bogoljub priznao u ovoj neverovatnoj vili sa porodicom živi već 35 godina

Printskrin: RTV Pink

Biznismen Bogoljub Karić i njegova supruga Milanka otvorili su vrata svog velelepnog i raskošnog porodičnog doma u Beogradu, tačnije na Dedinju gde žive već više od 35 godina.

Oni su svoje velelpno zdanje gde živi gotovo čitava porodica, a jedna su od najmnogobrojnih porodica na čitavom Balkanu, otovrili za kamere jutarnjeg programa koji vodi Jovana Jeremić.

Već na samom ulazu goste dočekuje grandiozna kapija, ali ogromno dvorište koje krasi zelelnilo i fontane, ali koje je potpuno prilagođeno deci i njihovim potrebama (teren za fudbal i ostale sprave za igru).

Luksuz je prisutan svuda, a kako je sam Bogoljub priznao u ovoj neverovatnoj vili sa porodicom živi već 35 godina.

- Ovu kuću sam kupio pre 35 godina od porodice koja je tada proizvodila knjige. Napravio ju je arhitekta Borisavljević koji je kasnije dobio prvu nagradu u Parizu, tada za najlepšu porodiču kuću. Kuća je stara oko 100 godina sada - rekao je Karić u Novom Jutru.

Bogoljub i Milanka pustili su kamere i unutar luksuznog zdanja koje ostavlja bez daha, što zbog detalja, umetnina i ozbiljnu biblioteku čija se sigurna vrednost procenjuje na nekoliko stotina hiljada evra.

Iako se gotovo na svakom koraku vidi raskoš, dominiraju pozlaćeni detalji, mermer, drvo, Karići su svoje toplo porodično gnezdo uredili sa ukusom. Ono što je mnoge izneadilo jeste i papagaj Hugo koji živi u vili sa njima.

(Telegraf.rs)