Rada progovorila o navodima da je Haris ostavio zbog deteta: "Nemam snage za ovo, preružno je"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rada se često oglašava na svom instagram progfilu gde obaveštava svoje fanove o svemu što se dešava u njenom životu, ali se trudi da svoj ljubavni život ostavi van očiju javnosti

Pritnskrin: BlicTV

Popularna pevačica Rada Manojlović, ne prestaje da intrigira javnost po pitanju njenog odnosa sa kolegom Harisom Berokovićem sa kojim je bila u dugoj vezi.

Rada se često oglašava na svom Instagram profilu gde obaveštava svoje fanove o svemu što se dešava u njenom životu, ali se trudi da svoj ljubavni život ostavi van očiju javnosti. Podsetimo, pre nekoliko meseci, pevačica je obavestila svoje fanove da više nije u vezi sa Harisom, nakon čega se nije oglašavala po tom pitanju. Kada su joj od strane novinara bila postavljana pitanja o njemu, imala je samo reči hvale. 

Na svako Radino oglašavanje, pojedinci pokušavaju da bilo šta izvuku iz konteksta i stave je u nepotrebnu dramu. Tako neprestano kruže vesti koje nisu tačne, a Manojlovićevoj stvaraju glavobolje jer zna da joj nanose samo štetu.

Nanoviji slučaj koji je potresao mladu pevačicu, jesu tekstovi u medijima, koji navode da je njena veza s Harisom okončana jer Rada ne može da ima decu, te da ju je pevač zbog toga, žargonski rečeno "šunuo".

Rada se oglasila na svom Instagramu, i poslala jasnu poruku svima koji prenose neistine. Nije krila da je povređena i da je ovakvi naslovi bole. 

- Šta da kaže čovek na ovo? Povodom današnjih groznih naslova, nikada nisam izjavila bilo šta vezano za Harisa i dete. Molim vas ne pišite koješta! Svesna sam da ovome samo dajem na značaju takvim vestima, ali molim vas ne zadirite toliko u intimu i ne objavljujte gluposti. Nije u redu da niko od nas to čita, ni porodica ni fanovi. Sve je totalna neistina i sve je objavljeno bez ikakve moje izjave, niti sam obaveštena na bilo koji drugi način o čemu će se pisati. Najpametnije je da na pitanja o Harisu, meni, bivšim momcima i deci ne odgovaram ni u šali, tako da me nemojte više pitati. Nemam ja snage za ovo - napisala je Rada na svom Instagramu, i dodala:

- Preružno je ovo što kreirate! I ružno i jedna velika neistina. Prestanite jer takvi naslovi mi samo nanose štetu, i svima oko mene. Molim vas! - napisala je Rada.

Video: Rada Manojlović iznenadila devojke sa Vlasine

(Telegraf.rs)