Pevačica iz Nikad nije kasno se "slomila" zbog smrti muža: Reči koje joj je uputio Milan su rasplakale i Žiku

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kada je sinoć izašla na Grandovu scenu niko nije mogao da nasluti količinu tuge koju nosi u sebi - zbog gubitka voljene osobe.

Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

Francuskinja Nathalie Prijović (47) sinoć se maestralno predstavila na sceni emisije "Nikad nije kasno", a pre samog izvođenja numere sa publikom, članovima žirija i voditeljima podelila je tešku životnu priču zbog čega su gotovo svi zaplakali.

Za Natali je sinoć bila izuzetno teška noć,  jer je pre dva meseca izgubila supruga, a njemu je posvetila pesmu koju je sa puno ljubavi i emocije otpevala u emisiji.

Naime, kada je sinoć izašla na Grandovu scenu niko nije mogao da nasluti količinu tuge koju nosi u sebi - zbog gubitka voljene osobe.

Ona je prvo priznala da joj je drago što u žiriju sedi Milan Đurđević koji je njen muzikči idol, a nakon ovog priznanja Natali je otvorila dušu, otkrila da je pre dva meseca izgubila supruga, a svojom pričom je rasplakala sve u studiju i kraj malih ekrana.

Printskrin: Youtube/Nikad nija kasno

- Nemam ja večeras tremu, nešto drugo je u pitanju i imam potrebu da to podelim sa vama. Ja sam početkom ove godine izgubila muža, moja deca su ostala bez oca. Bilo je pitanje da li ću ja uopšte biti večeras ovde, ali sam želela zato što je roker u porodici bio on. Ja sam za njega pevala tu muziku, on me je upoznao sa tom muzikom, bio je toliko ponosan na moje nastupe ovde. Htela sam večeras da pevam njegovu omiljenu pesmu i da vam kažem koliko je to meni bitno. On nije bio samo moj muž, bio je moj mentor, ovo što vidite on je izvukao ono najbolje od mene. Daću sve od sebe večeras – rekla je Natali i rasplakala sve.

Nakon ovih reči frontmen grupe „Neverne Bebe“ nije mogao da ostane imun, pa je sa nekoliko rečenica pružio poršku takmičarki.

- Pre svega želim da ti izjavim saučešće u ime svih nas i publike, hoću da kažem da si ti jedna hrabra žena. Ta hrabrost u principu i jeste ljubav koji mi imamo i koju ste vi delili čitav život. Ta ljubav neka večeras neka bude tvoje pevanje, ja sam jako emotivan i želim da ta tvoja ljubav i muzika večeras dodirnu nebo, a znam da hoće, siguran sam kad te vidim koliko toga imaš u sebi rekao je Milan.

I Žiku Jakšića je posebno pogodila ova priča, pa je takkmičarki uputio reči podrške i veliku zahvalnost što je večeras nastupila ovde.

Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

-Ja sam stvarno iznenađen, evo prvi put čujem sada imala si izbora, mogli smo da pomerimo emisiju. Samo ću se nadovezati na ono što je rekao Milan, svaka ti čast i na hrabrosti i na iskrenosti i ljubavi koju si sada prosula u ovom studiju. Koliko sam razumeo suprug je preminuo u januaru, znaš kako sam ja odlazak nekih meni voljenih ljudi sebi objasnio kao što bi osbjasnio kao svaki vernik. Postoji život iza života i mislim da ćemo se negde sresti rekao je Žika kroz suze.

Takmičarka je odabrala numeru „Babe I’m gonna leave you“ inače omiljenu pesmu njenog pokojnog supruga koja nosi snažnu poruku.

Nathalii se ispunila želja da peva sa muzičkim idolom Milanom Đurđevićem. Oni su u revijalnom delu otpevali čuveni hit „Dvoje“. Milan je pre nastupa priznao da peva samo one pesme koje niko ne može da donese na taj način koji je on želi.

Video: Bojanina priča o životnoj borbi rastužila je celu Srbiju: Nije želela da se preda

(Telegraf.rs)