Prve komšije Aleksandre Prijović otkrivaju kakva je ona zapravo: "Oni su žrtvovali za nju poslednji dinar"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšinica ističe da Aleksandra često dolazi da poseti baku i deku i da ih obožava

Foto: Nikola Tomić

Poznato je da je folk zvezda Aleksandra Prijović rođena u Belom Manastiru, a javnost je oduvek interesovalo kakvo mišljenje komšije imaju o pevačici.

Naime, komšije ističu da je Aleksandra oduvek bila slatka i da se znalo da će biti pevačica, a njena najbliža komšinica ima samo reči hvale za nju.

- Aleksandra je kod mene odrasla. Ona je tako slatka devojčica bila od malena i oduvek je pevala. Moja ćerka živi u Topoli, u stanu i kada su slavili rođendane onda deda Đuro nju odvede, a moja ćerka je oduvek govorila: "Znaš ti mama, ona mala će biti pevačica sigurno" - sa ponosom ističe prva komšinica Prijovića.

Komšinica kaže da Aleksandra dolazi u selo kod bake i deke, ali da je poslednji put videla prošle godine kada je bio bakin rođendan.

- Babu i dedu obožava, oni su žrtvovali za nju, ono što se kaže poslednji dinar - kaže komšinica i dodaje:

- Bila je kada je bio Bosin rođendan. Ovde je prošle godine baš rođendan proslavila, došla je prvo Aleksandra sa sinom, pa je došao i Filip, doneo cveće - priča prva komšinica u emisiji "Metar moga sela" koja se emituje na "Blic" televiziji.

Podsetimo, Aleksandra Pirjović je često u intervjuima govorila da je volela vreme da provodi kod bake i deke jer je kod njih mogla sve.

Video: Detalji i torte će vas raspametiti: Prija i Filip napravili sinu rođendan za pamćenje

(Telegraf.rs)