Popović se oglasio nakon strašne tragedije u kojoj je pevač iz "Zvezda Granda" izgubio život: Mnogo mi je žao

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Žao mi je svakog čoveka koji nam ode i kog sam poznavao, a kamoli ovog dobrog momka", izjavio je Popović

Foto: Marko Jovanović, Instagram/nemanjavukovicc

Kreativni dirketor "Grand produkcije", Saša Popović oglasio se nakon strašne nesreće koja se sinoć dogodila u Dobanavocima, a u kojoj je tragično nastradao bivši takmičar "Zvezda Granda" Nemanja Vuković.

Popović se na početku prisetio Nemanjinog prvog kastinga i naveo da ga je vest o njegovoj preranoj smrti jako rastužila.

- Mnogo, mnogo me je rastužila ova vest. Nemanju sam kastingovao da se takmiči kod nas kada je imao 18 godina, bio je dobar pevač, sećam se da mu je mentor bila Jelena - izjavio je Saša i dodao:

- Žao mi je svakog čoveka koji nam ode i kog sam poznavao, a kamoli ovog dobrog momka, ove mladosti, života koji je tek počeo...

Saša je izajvio saučešće Nemanjinoj porodici, ali i svim njegovim prijateljima.

- Mnogo mi je žao, saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima koji su poznavali i voleli Nemanju - izjavio je Saša.

Podsetimo, Nemanja je poreklom iz Foče, gde je pohađao Srednju Ekonomsku školu. Pored toga što je pevao, Vuković je svirao i klavijaturu.

Kako je Telegraf prvi preneo, a izvor blizak istrazi otkrio za nas, Nemanja je tragično nastradao nakon što je posle nesreće koju je doživeo pokušao da pretrči autopu.

(Telegraf.rs)