Ove srpske voditeljke kraj sebe imaju "moćne" muškarce: Partnere ne žele da eksponiraju u javnosti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnoge od njih svoj privatan život čuvaju samo za sebe

Foto-kolaž: ATA Images, Pixabay

Brojne poznate novinarke iz Srbije svoj privatan život i izabranike ne žele da eksponiraju u javnosti, što zbog želje njihovih partnera, što zbog odluke i njih samih.

Mnoge od njih, iako pod budnim okom javnosti, vešto skrivaju svoje partnere od kamera i reflektora i u tome uspevaju, a na događajima ih gotovo i ne viđamo zajedno na crvenom tepihu.

Voditeljka Maja Nikolić već više od dve decenije uživa pored supruga Aleksandra, kojeg ne eksponira u medijima, ako izuzmemo društvenu mrežu Instagram, gde se mogu naći njihove fotografije.

Aleksandar Nikolić je uspešan ekonomista, a on i Maja upoznali su se davne 1998. godine u avionu.

Maja i Aleksandar imaju troje dece, ćerkice Teu i Tiju i sina Darka.

Voditeljka Nataša Miljković (43) već nekoliko godina u vezi je sa biznismenom Žarkom Tarićem koji je od lepe plavuše stariji 14 godina.

Nataša izabranika ne eksponira u javnosti i medijima, a razlog je i sama jednom prilikom objasnila.

- Ne ide mi se baš u sve novine, ne sviđa mi se društvo koje tamo izlazi. Umorna sam od toga da tuđi ljudi žive moj život - rekla je ona za medije.

Voditeljka čuvenog kviza "Slagalica" i poznato lice RTS-a, Kristina Radenković (39), već godinama je u ljubavi sa Nikolom Radojevićem, sa kojim se ne pojavljuje u javnosti.

Radojević je advokat, radi u tužilaštvu, a poreklom je iz Bijelog Polja.

Kako je ranije Kristina ispričala, njihovo upoznavanje bilo je kao na filmu. Nikola je tražio izgubljenog psa i prišao je Kristini, koja je tada šetala svoje ljubimce.

Kristina i Nikola imaju ćerku Taru i sina Rogana.

Voditeljka Dragana Kosjerina (33) uživa u ljubavi sa Bojanom Perduvom, koji je po profesiji stomatolog.

Dragana partnera ne eksponira u medijima i o Bojanu se gotovo ništa ne zna.

O privatnom životu Jelene Simić, voditeljke kviza "Slagalica", jako se malo zna.

Ono što se zna je da je voditeljka u braku sa Draganom Simićem, dekanom Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu, koji je od nje stariji 31. godinu.

Jelena i Dragan žive u skladnom braku, iz kojeg imaju dvoje dece Aleksu i Unu, a njen suprug ne voli da se eksponira u medijima.

Voditeljka Branka Nevistić bila je jedno od omiljenijih lica sa malih ekrana, budući da je svojom lepotom i šarmom osvojila gledaoce.

Ona je 2014. godine izgovorila sudbonosno “da” bogatom biznismenu Branislavu Grujiću, čije prezime danas nosi, a luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.

Branka se povukla iz javnog života i posvetila porodičnom.

Video: Evo šta se događalo iza kulisa snimanja novogodišnjeg programa na RTS-u

(Telegraf.rs)