Ana Ćurčić prodavala igračke da bi preživela, pa otkrila: "Zvezdan me je tukao, maltretirao je i moju decu"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Kada ti nešto kažem, dobijem batine, sram te bilo - rekla je ona

Foto-kolaž: ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink

Kao i svakog četvrtka u Zadruzi, održana je emmisjia "Gledanje snimaka", gde zadrugari iamju proliku da vide šta se stvarno dešava u rijalitiju.

Na prvom snimku prikazan je razgovor Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića koji je svojoj devojci zamerio ponašanje za crnim stolim, što je Anu Ćurčić izuzetno iznerviralo.

- Nit mogu niti treba da je branim kada priča o ovome što je uradila, a što se tiče drugih stvari, ona može da se odbrani bolje nego što ja mogu. Priča o stvarima o kojima ne bi trebala da priča, jer je pogazila stavove - odgovorio je Zvezdan.

- Ja mislim da ovo nije urođeno, nego stečeno. Ja sam ta koja nju štedim, a ne ona mene, budem li se zainatila, za pet minuta će biti na kapiji. Neću joj priuštiti to zadovoljstvo, a bez ijedne uvrede bih to uradila. Ovo sada priča Zvezdan iz nje, pošto joj je održao predavanje. To će trajati možda tri dana. Okej, danas sam se Zvezdanu izvinila što sam rekla nešto drugo, ovaj video je pokazao da je tako kao što je Zvezdan rekao i ovim putem mu se zahvaljujem. Ona je povredila mene, moju porodicu, moju decu, svašta je ona pričala a pravi se da se ne seća - rekla je Ana.

Ana je takoše dodala da ju je Zvezdan fizički i psihički maltretirao, kao i njenu decu, te je malo falilo da jo jprokocka stan.

- Pi**etino smrdljiva, je**u ti mater do kraja rijalitija, celu ću ti masku skinuti! Ispred koje žene stojiš, pa ćeš njega onda da pljuneš. Ti si zavoleo?! Što si došao ovde. Sve ću pokazati i šta je kocka i šta je maltretiranje, što si mene i moju decu uništio, glodaru jedan smrdljivi, što si me ostavio bez krova na glavom i mene i moju decu i zbog toga došao pi**o ovde da je**š. Sve ću da iznesem, kako si me tukao, kako si mi maltretirao decu i prokockao sve što imam - urlala je Ana u suzama na Zvezdana.

- Milena, Biljana, sve što znate o mom životu, gde sam spavala kod vas, gde sam bežala, na kojim sam lekovima završila, sve dajte u novine! Se**m ti se u ljubav, ja sam ti pored svega što nisi imao dala. Ti ćeš da pričaš o spuštenim roletnama. Sram te bilo go**o jedno! Sve si zaslužio i sve ću reći. Muka mi je da ne mogu ništa da kažem, jer nisam imala pravo glasa. Kada ti nešto kažem, dobijem batine, sram te bilo! Ja te čekam iz zatvora, nemoj da ti pismo izbacim u javnost. Obećao je da me neće tući, da ću biti gospođa i da neću raditi tri posla. Prodavala sam igračke, da bi imali da jedemo, prodavala sam dve godine svoju garderobu, a to je samo deo. Zato nisam došla samo zbog prevare, meni je ona najmanja stvar. Idi je*i samo to znaš i da radiš - urlala je Ana.

Video: Zadrugarka se toliko ponizila da je vilica mnogima ostala otvorena: Anđela ljubila Zvezdanu stopala

(Telegraf.rs)