Karleuša: Obožavam Saleta, izgovorio je istinu, ali sam 6 godina radila bez dinara

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Otišla sam jer posle 6 godina nisu hteli adekvatno da me plate", napisala je JK

Foto: Nikola Anđić, Saša Popović, Printskrin: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša, koja je ranije bila i sama član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", na svom Instagram nalogu se nedavno oglasila i "oplela" po celom žiriju, ali i po Saši Popoviću.

Jk je napisala da su Zvezde Granda izgubile publiku i da im je opao rejting, kao i to da će se u narednom periodu ugasiti zbog loše gledanosti. Potom je rekla da će United Media, koja je kupila "Grand", tužiti Sašu Popovića koji će se odseliti i nestati na brodu. Pomenula je i ostale članove žirija.

Nakon toga, Saša Popović gostovao je u emisji "Puls Srbije" gde je progovorio o ovim navodima poznate pevačice.

- Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila ZG, toliko je i ZG značio za nju. Ako vam kažem da je ona svoj honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300%. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobije bez 12, 13 ili 20 hiljada evra - rekao je Popović i dodao:

- Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine. Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi se što sam je dao šansu da se iskaže kroz ovo takmičenje. Jelena Karleuša je svake subote 6 godina mogla da priča i pričala je o pevačima, estradi, istoriji, politici, društvenim temema. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj - rekao je Saša za Kurir TV.

Ona se sada oglasila tim povodom na Instagramu.

- Obožavam Saleta. Nažalost, sve ovo sto je izgovorio je istina. Tačno je da sam čitavu moju karijeru zabranjena, što je surova i tužna istina mog života i karijere, velika nepravda i kršenje ljudskih prava zar ne? Tačno je i da mi je honorar za koncerte porastao za ( 300%. Tačnije tri puta je veći. Sad sam najplaćenija! Tačno je da mi je pružio ruku kad niko nije hteo, ali sam ja zato 6 godina radila bez dinara. Jer sam čestit i dobar čovek koji zna da ceni. Odužila sam se.

- Smatram da jesam, da su ZG uz mene imale najveći pik i procvat. Isto tako, tačno je da od kada mene tamo nema da ZG više niko ne gleda. To svi znaju. Otišla sam jer posle 6 godina nisu hteli adekvatno da me plate. Ne Saša, već United Media. Smatram da je bilo mnogo bolje da su me platili nego što su doveli nekog ko je čitav šou odveo u propast i nenadoknadiv minus. I za kraj, dragi moj Sale, ako su ZG tako čarobne, zasto nikom drugom nije skakao honorar, samo meni? Odgovor je jednostavan, zato sto sam se ja za to i borila. Ponoviću, ZG bez mene ne postoje, niko o vama ne piše, sem kada me ti pominješ u medijima ili kada neki kandidat peva moju pesmu. Tako da ti savetujem da se uvede poseban de u takmičenju "JK BLOK" gde će se pevati samo moje pesme - napisala je Karleuša.

Video: Karleuša guzom zamešala pored Saše, Popoviću nije bilo svejedno da gleda Jelenin tverk

(Telegraf.rs)