"Kod dečka mi je bitno da ne bude paćenik": Teodora Džehverović otkrila šta treba da ima njen budući partner

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svojim odgovorom je iznenadila mnoge

Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović je poznata kao neko ko ima odličnu komunikaciju sa svojim fanovima. Pevačica na društvenoj mreži Instagram redovno ostavlja polje u kom njeni fanovi mogu da je pitanju najrazličitija pitanja na koja vrlo rado odgovara.

Tako joj je jedna osoba jutros postavila pitanje koje glasi:

- Da li kod dečka gledaš novac, posao, uspeh, karijeru ili ti je to nebitno, dok je sve top?

I dok su možda pojedini očekivali da će mlada pevačica odgovoriti da joj bitno da njen partner bude uspešan i bogat, ona je iznenadila svojim odgovorom.

- Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao i ja. Da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je naravno da bude ostvaren i zadovoljan sobom. Pare od muškarca mi ne trebaju. Jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju. Zbog toga od muškarca tražim sve ostalo - istakla je ona.

Mnogi na društvenim mrežama su se zapitali da li su joj sve ove stvari falile sa Ninom Čelebićem, ali se Teodora ovim povodom nije oglasila.

Inače, Teodora je na storijima istakla da trenutno vredno radi na hitovima i da će uskoro svoje fanove obavestiti o svemu.

Video: Vrela pevačica radi špagu kao od šale: Teodora kao od gume da je napravljena

(Telegraf.rs)