Ceca Ražnatović priznala ono što se mnoge žene ne usuđuju javno da izgovore: "Ne uživam u tome"

Ceca je otkrila kakva je domaćica i kako joj ide snalaženje u kuhinji

Printskrin: BlicTV

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u više navrata je isticala da se u kuhinji ne snalazi, ali bez obzira na to, velika je domaćica i gostima uvek priredi bogatu trpezu.

Naime, Ceca je, u najnovijoj epizori serijala "Ceca show", koji se emituje na Blic televiziji, otkrila da joj kuhinja ne želi i da spremanje hrane prepušta ljudima koji su stručniji od nje.

- Ja se uopšte ni ne trudim da se snađem u kuhinji. Ne uživam u tome. Nisam jedna od onih žena koja će se lažno predstavljati da su sjajne kuvarice. Nisam nikakva kuvarica, ali sam zato sjajna domaćica. Kad god da dođu kod mene gosti, oni su dobro posluženi, ugošćeni i stojim iza toga što govorim - iskreno je rekla Ceca.

Otkriva i ko se od dece u kući Ražnatovića najbolje snalaze Lidijina ćerka Helena i sin Ilija.

- Helena voli da kuva, a posle nje Ilija. Helena baš voli da kuva i sjajna je u tome. Svaki put napravi super jelo, ima dosta talenta. Kiki, njen najbolji drug je njen asistent u kuhinji - kaže Ceca.

U najnovijoj epizodi, gledaoci imaju prilike da vide prvi put i kako to izgleda raskošna kuhinja Svetlane Cece Ražnatović.

Video: Ceca otkriva kako reaguje kada joj kolege kritikuju takmičare

(Telegraf.rs)