Kakav obrt! Anđela vratila Zvezdana na fabrička podešavanja: Slavnić prebledeo, postavila mu nova pravila

Iako je mislio da će Anđela da potrči čim joj on priđe, situacija je sada nešto drugačija

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Anđela Đuričić po svemu sudeći neće više da toleriše Zvezdanu Slavniću ponašanje kakvo je do sada imao. Sada je okrenula ploču i brutalno mu odgovorila, zbog čega je zadrugar prebledeo.

Iako je mislio da će Anđela da potrči čim joj on priđe, situacija je sada nešto drugačija.

Kada je video da Đuričićeva izlazi iz spavaće sobe, Zvezdan joj je prišao i pokušao da razgovara s njom, ali je doživeo ono što nije očekivao.

On joj je zamerio da pored njega prolazi kao "duh".

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ne prolazim kao duh pored tebe. Rekla sam da ti neću više prilaziti - počela je Anđela.

- A sad nosiš te patike koje nisi htela da nosiš? - pitao ju je Slavnić.

- Sad radim ono što ja želim da radim - odgovorila mu je.

- Je l si ljuta na mene? - bio je zbunjen Zvezdan.

- Je l imam neki razlog?

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pa imaš, vidim.

Anđela mu je tada rekla da ima nova pravila.

- Nemam. grešiš mnogo. samo razmišljam o nekim stvarima onako kako bi trebalo. Ne mogu da ti kažem, to su neke privatne stvari. Kako ti razmišljaš o svojima, tako ja razmišljam o svojima. Kad prođem pored tebe neću stati, neću ti se obraćati dok se ti meni ne obratiš. Kad me zaustaviš, vrlo rado ću popričati s tobom. To je to. Ako ti je loše, da ti treba nešto, ja ću ti pomoći. Ako želiš da pričamo, dođi do mene, ja do tebe neću sigurno. Da si poslednji na svetu, ja kod tebe neću dolaziti. Moraš to da shvatiš - rekla je ona.

- Što radiš to? - pitao ju je on.

- Ne radim ništa. Bolje se zapitaj šta ti radiš. Sasvim je jasno. Ništa, odoh u pab, čekaju me drugari dole. Ako hoćeš, hajde u pab - rekla mu je ona.

- Što ti nećeš da pričaš sa mnom? - nastavio je Zvezdan.

- Mislim da sam mnogo pogrešila u vezi sa tobom kad sam bila. Što se tiče moje komunikacije s tobom. Šta smem da kažem, šta ne smem, oprosti... Odlično ti znaš kakva se tebi Anđela svidela da bi ti očekivao od Anđele da bude ovakva ili onakva. Anđela je ovo. Ako ti se sviđam, ovakva ću ti se svideti.

- Pričaš bajke - rekao joj je on.

- Moja osećanja su takva. Ali to ne znači da ču ja da klimam glavom i da slušam neke stvari. Otprilike je tako bilo u našoj vezi, tek sad to vidim. Ti moraš da budeš u pravu. Bitno mi je da se nađemo na pola puta. Mnogo sam grešila, ali sebi to nikad više neću dozvoliti.

- Nema potrebe da ti prilazim ako ćeš ti biti ovakva - rekao je Zvezdan.

- Kad odlučiš koje je moje mesto u tvom životu, reci mi - odgovorila mu je ona.

Nisi došla kod inspektora, nisam te lišio slobode. Imaš neke nove stavove - rekao je Zvezdan.

- Moji su jasni, samo se tvoji kolebaju. Ti više nemaš stavove. Ne znaš koje je mesto u tvom životu. Sad možeš da očekuješ Anđelu kao kad ti na početku nisam dozvoljavala da me prstom takneš, to jedino možeš sad da očekuješ od mene, kao prema svim ostalim zadrugarima. Ne možeš da me dodiruješ, neću da ti prilazim, kad ti želiš ja ću uvek da razgovaram sa tobom, ali na distanci kao sa svim mušarcima u kući - nastavila je Anđela.

Video: Zvezdan poljubio Anu! Pomirenje na pomolu?

(Telegraf.rs)