Ana Grozdanović pružila podršku predsedniku Srbije: "Opozicija je narodu ponudila samo destrukciju"

Kako je istakla, trenutna opozicija je narodu ponudila samo destrukciju i da su zaslepljeni mržnjom prema predsedniku

Foto: Instagram/anagrozdanovicc

Srpska političarka i članica glavnog odbora "SPS-a", Ana Grozdanović, podržala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i oštro kritikovala opoziciju nakon što su danas izazvali incident svojim divljačkim ponašanjem u Skupštini.

Kako je istakla, trenutna opozicija je narodu ponudila samo destrukciju i da su zaslepljeni mržnjom prema predsedniku.

- Opozicija ništa nije ponudila narodu osim destrukcije, njihova kampanja je zasnovana na smeni Aleksandra Vučica. A jaka i konstruktivna opozicija je zaista potrebna Srbiji koja će se boriti svojim idejama i svojim projektima a ne napadima na predsednika i njegovu porodicu - istakla je Ana.

Posebno je naglasila da je "Srbiji muka od lažnog patriotizma opozicije, te da je i današnji incident jako sramna slika koju isti šalju o sebi".

- Tako da je ovo odličan dokaz da cenzus nije trebao biti spušten, jer oni ništa ne rade u Skupštini za svoj narod i po pitanju Kosova i Metohije jer su klasične mumije koje igraju protiv Srbije po naredbama stranaca,tačnije svojih sponzora kao i do sada. Srbiji je muka od njihovog lažnog patriotizma, jer njihova dela pokazuju suprotnost! Ovakav doček predsedniku mogu samo organizovati oni koji su protiv Srbije! I koji žele da svet vidi nemir u nasoj Srbiji! Sramo je ovo danas za celu opoziciju.

Video: Incident u Skupštini, opozicija prekinula Vučićevo obraćanje

(Telegraf.rs)