Jovana Jeremić "pukla" 200.000 evra na stan, pa priznala da je ostala bez dinara: "Sve sam skrkala"

Izvor blizak kontroverznoj voditeljki otkriva da se ona sa naslednicom još nije uselila jer želi da stan od poda do plafona renovira i prilagodi svojim estetskim merilima, ali da za to trenutno nema novca, pa je stala sa preseljenjem

Printskrin: RTV Pink

Jovana Jeremić nedavno je kupila stan na Dorćolu za koji je dala oko 200.000 evra. Kako je sav novac investirala u nekretninu, voditeljka trenutno nema finansija da ga renovira i opremi, ali je našla rešenje i za taj problem.

Izvor blizak kontroverznoj voditeljki otkriva da se ona sa naslednicom još nije uselila jer želi da stan od poda do plafona renovira i prilagodi svojim estetskim merilima, ali da za to trenutno nema novca, pa je stala sa preseljenjem.

- Jovanin stan nalazi se u staroj zgradi i ona je bila oduševljena što je građevina još iz vremena Josipa Broza Tita. Stan je kupila od jedne eminentne hemičarke, a u zgradi su pored nje živeli i mnogi značajni ljudi 20. veka - počinje izvor.

- Sa useljenjem je stala jer trenutno nema novca da stan renovira po svojim potrebama i željama, pa je došla na ideju da sve to uradi na kompenzaciju.

Izvor objašnjava plan Jeremićeve i kaže da joj za sada ne ide loše u pronalaženju firmi koje bi joj dale potreban materijal za renoviranje kao i nameštaj po meri koji joj je preko potreban.

- Jovana je smislila da od proizvođača i izvođača radova, kao i od firmi koje uvoze ili proizvode nameštaj dobije ono što joj je potrebno, a da ih zauzvrat reklamira na svom Instagram profilu gde je prati 190.000 ljudi. U nedostatku novca Jovana želi da na ovaj način naplati svoju popularnost. Za sada su joj se javili neki proizvođači nameštaja, čak i jedan arhitekta koji je rešio da joj pomogne u uređenju enterijera, ali ona čeka još nekoliko njih kako bi se odlučila - završava izvor za "Alo".

Voditeljka je iskreno i bez dlake na jeziku potvrdila ovo i javno pozvala zainteresovane firme na saradnju u vezi sa renoviranjem njenog novog stana.

- To što ste saznali je tačno i ja nemam čega da se stidim. Sav zarađeni novac skrkala sam u kupovinu stana. Pukla sam 200.000 evra i ostala bez kinte - rekla je Jovana.

- Treba mi nov parket, kuhinja po meri, kuhinjski aparati i bela tehnika, kupatilo, a to znači pločice i sanitarije, potreban mi je i nameštaj po meri, kao i kućni mobilijar. Javno pozivam sve zainteresovane firme i ljude koji imaju ovo što mi treba da mi se jave i da mi odrade te radove, a ja ću im se zahvaliti putem reklame na Instagramu gde imam dovoljno pratilaca da bude viđeno i propraćeno - bez zadrške je rekla Jeremićeva.

Jovana je objasnila kako i zašto se odlučila baš za kupovinu stana na Dorćolu, kao i šta joj je bilo posebno važno pri kupovini.

- Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, bez obzira što je star. U ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking-mesto jer je ovo centar Beograda - rekla je nedavno u jednom intervjuu Jovana.

Video: Jovana Jeremić dobila poklon od kristala: Vrisnula je od sreće, nije mogla da veruje

(Telegraf.rs)