Milica Todorović otkrila zašto je Ceca kritikuje, pa priznala na kog manekena je "bacila oko"

Pevačica je istakla da Dušana zna samo sa Instagrama

Foto: ATA Images

Pevačica Milica Todorović često ume da otkrije detalje iz njenog privatnog života koje interesuju javnost. 

Tako je sada ispričala da je čak i kolege zovu kada vide da je preterala, te otkrila da ju je Ceca Ražnatović kritikovala.

- Stalno me kritikuju zbog mog smeha koji je tako malo napadan, i ženstvenosti koja ne dolazi baš često do izražaja jer mi je prosto takav karakter. Moje koleginice znaju da me pozovu zbog toga. Ceca zna da me pozove i kaže: “Je l’ si mogla ovde malo manje da se glupiraš ili više da se smeješ?” Ja samo kažem: “Okej, Ceki”. Skoro me zvala da me pohvali - kaže ona.

Poznato je da Milica sada nema dečka, no, to je nije sprečilo da otkrije ko je, po njoj, najseksepilniji muškarac na javnoj sceni.

- Mi imamo lepe momke, ali i devojke. Hajde da kažem, jedan dečko koji je model, zove se Dušan Šušnjar. Ne poznajem ga, ali ga znam sa Instagrama - ispričala je pevačica.

Blamova ima puna, ali Milica priznaje i da se ne srami previše. Međutim, ono što joj smeta je upravo to što nekad previše ispriča.

- Slabo se sramim. Uglavnom ne volim kada gostujem u nekim emisijama pa tamo ispričam i što bi trebalo i što ne bi. Kasnije, kad pogledam na televiziji i čujem šta sam izgovorila, onda znam da kažem: “Jao, majko mila, šta mi je ovo trebalo?” - istakla je Milica za Blic.

(Telegraf.rs)