Marija Karan u zagrljaju bogatog Crnogorca: Fotografija strasnog poljupca sa biznismenom koji se letos oženio

Marija u šljokičastoj dugoj suknji uživa u strasnom zagrljaju sa zgodnim Crnogorcem

Glumica Marija Karan uživa u ljubavi sa crnogorskim biznismenom koji se pre samo pola godine oženio, a njih dvoje prvi put uslikani su u novogodišnjoj noći u jednom beogradskom lokalu gde su zajedno slavili.

Marija i njen izabranik Marko se nisu libili da pred svima razmenjuju nežnosti, a kako se može videti na fotografiji nastaloj to veče, oni i te kako uživaju u prvim danima ljubavi.

Na fotografiji koju nam je magazin Story ustupio, vidi se Marija u šljokičastoj dugoj suknji, u strasnom zagrljaju sa zgodnim Crnogorcem, dok naravno razmenjuju nežnosti.

Foto: Story.rs

Naime, čovek koji je osvojio Marijino srce sin je jednog od najkontroverznijih crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS.

Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije “Iron Investments and Advisory”.

Novi dečko Marije Karan takođe ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije, piše "Story".

(Telegraf.rs)