Karleušina čarobna novogodišnja dekoracija: Zbog nestvarnih prizora mnogi "trljaju" oči

JK se odlučila za zlatne, bele i nežno roze ukrase, a posebnu čar dali su i medvedići i irvasi

Mnoge poznate ličnosti već su okitile svoje domove u novogodišnjem duhu, pa je to učinila i pop zvezda Jelena Karleuša, a njena dekoracija mora biti poput nje - raskošna, blistava, moderna, drugačija.

Kako se bliži kraj ove godine, Karleuša se posvetila dekorisanju vile, a sa pratiocima na Instagramu je podelila kako njen dom izgleda pred novogodišnje praznike.

Od svojih standarda JK ni ovog puta nije odstupila. Osim što je enterijer ukrasila, novogodišnje dekoracije nije manjkalo ni u velelepnom dvorištu.

Naime, u samom dvorištu se nalazi nekoliko jelki okićenih pahuljama, zvončićima, ukrasima u obliku Deda Mraza, a brojne lampice su samo doprinele da sve izgleda bajkovito.

Ulazna vrata su takođe okićena venčićem, zvončićima i brojnim sijalicama. Sam enterijer je takođe sa posebno pažnjom ukrašen. Jelena se ove godine odlučila za zlatne, bele i nežno roze tonove.

Osim ukrasa, posebnu čar novogodišnjoj dekoraciji dali su i medvedići i irvasi koji su se nalazili svuda po vili.

Poneki cvet i mnogo belih detalja učinili su da njena jelka izgleda poput onih koje viđamo u američkim filmovima ili domovima poznatih holivudskih diva.

Video: Izdanja Jelene Karleuše u veštačkom krznu u kojima šalje brutalne poruke

(Telegraf.rs)