Bosanska manekenka i voditeljka za mesec dana ostala bez oca (65) i majke (62): "Mama je otišla po njega..."

Danijelin otac Vjekoslav preminuo je 8. novembra u 66. godini, a tragedijama u njenom životu nema kraja, a 9. decembra u 63. godini preminula je i njena majka Agneta Mijatović

Foto: Facebook/Daniella Mijatovic

Bivša manekenka i poznata TV ličnost bosansko-kenijskog porekla, Daniela Mijatović, izgubila je oca i majku za samo mesec dana.

Naime, Danijelin otac Vjekoslav preminuo je 8. novembra u 66. godini, a tragedijama u njenom životu nema kraja, a 9. decembra u 63. godini preminula je i njena majka Agneta Mijatović (Agnetta).

Voditeljka se pre mesec dana dirljivom porukom oprostila od oca.

- Tužnim srcem obaveštavamo porodicu, prijatelje i poznanike da nas je 8. novembra 2022. godine napustio naš voljeni otac, deda, brat. Hvala vam za svu dobrotu i ljubav koju ste nam nesebično pružili. Sada ćeš nas ljubiti i gledati nas s neba, a mi ćemo zajedno sa tobom čuvati uspomenu na njega, dok je on u nama i mi smo tu, neće otići naš voljeni Vjeko. Putujte u miru, kapetane - rekla je tada.

Mijatovićeva se pre samo dva dana oprostila od majke.

- Ljubav moćna kao što je tvoja majka ostavlja trag na tebi. Biti voljeni tako duboko, iako je osoba koja nas je volela otišla, pružiće nam zaštitu zauvek. Mesec dana nakon što me je otac napustio, danas je mama otišla po njega - objavila je tužnu vest Danijela.

(Telegraf.rs)