Sloba Radanović: Naše javne ličnosti se oglašavaju zbog gej parade, a ovo na Kosovu ih se ne tiče

Sloba ne krije koliko je besan zbog cele situacije

Printskrin: Telegraf

Drama na Kosovu potresla je čitavu Srbiju, između ostalih i Slobu Radanovića, koji je burno reagovao na ova dešavanja.

Naime, pevač je prva javna ličnosti koja je prokomentarisala celokupnu situaciju i pokazao da se saoseća sa našim ljudima koji žive tamo.

Uz snimke sa trenutnih dešavanja u Velikoj Hoči koje je objavio na Instagramu, Sloba se pitao dokle će da maltretiraju Srbe.

Nakon teksta koji smo objavili na portalu i njegovu reakciju, više o tome ovde, i koji je Sloba podelio na svom Instagramu, on se ponovo oglasio.

Sloba je podelio našu vest i uputio poruku svojim kolegama i koleginicama, kao i svim javnim ličnostima, žestoko osudivši njihovo ćutanje, a spomenuo je i gej paradu.

Ovu, kao i još fotografija o situaciji na Kosovu, pogledajte u galeriji ispod:

- Kamo sreće da se još neko oglasio. Bitno da su naše javne ličnosti podržale gej paradu, jer je to vrlo važno pitanje, a ovo ih se ne tiče. Ovo je ugnjetavanje, gde su ovde ljudska prava? - napisao je Sloba na svom Instagramu.

Podsetimo, situacija na Kosovu se ne stišava. Danas je u Veliku Hoču stigao kamion cisterna sa namerom da se zapleni vino i ostale proizvodi vinarije Petrović, prenosi Radio Goraždevac. Zaplena je, kako nezvanično saznajemo, počela i carina je već zaplenila 40.000 litara. Meštani su uzrujani i poručuju da žele da ih isteraju sa ognjišta. Otac Srđan se u znak protesta vezao se za banderu, dok sin Milan preti da će nauditi sebi. Pripadnici ROSU su danas upali i u dvorište srpskog vrtića u Leposaviću, a građani su u konstantnom strahu.

(Telegraf.rs)