Majka preminule jutjuberke objavila do sada neviđen video: "Čekala sam današnji dan"

Na snimcima se vidi da su se dobro zabavile, ali nije poznato zašto mlada gejmerka nije stigla nikad da ga "okači" na svoj kanal

Printksrn: Youtube/mam4

Jutjuberki Kristini Kiki Đukić danas je održan jednogodišnji pomen na Lešću u Beogradu, a njena majka Nataša u suzama je poručila pred medijima da je baš 8. decembra želela da objavi ćerkin video koji nikad nije pustila u javnost.

- Čekala sam današnji dan - rekla je ona grcajući u suzama za 24sedam.

Video koji Kika nikad nije pustila, Nataša je objavila na svom Jutjub kanalu MAM4, a u njemu se može videti raspoložena Kika koja je video snimila upravo sa majkom.

- Moj specijalni gost, mislim da nam je ovo treći ili četvrti put da snimamo zajedno - rekla je Kika u videu, gde su majka i ćerka zajedno igrale igricu crtanja zadatih predmeta i radnji, a jutjuberkini pratioci je trebalo to da pogledaju.

U snimku od oko 11 minuta, Nataša i Kika se sve vreme smeju, zabavljaju i uživaju, dok njena majka danas konstantno briše suze što ju je izgubila.

Na kraju videa, Kristina poručuje pratiocima:

- Ukoliko biste želeli da snimam još sa mamom, ostavite komentare ispod - rekla je ona, dok njena majka danas čita tužne komentare ispod tog snimka od Kikinih fanova, koji joj pružaju reči utehe.

[youtube

]

(Telegraf.rs)