"Moj Bane je prelep, on je kao naslikan čovek": Marija Kilibarda progovorila o vezi s Vučelićem

Gostujuči u emsiji, Marija je odlučila da podeli neke fotografije, a na jednoj od njih su voditeljka i Branislav, ali okrenut leđima

Foto: Nikola Tomić, Instagram/kilimara

Voditeljka Marija Kilibarda ne voli da otkriva previše detalja iz svog privatnog života, a svog partnera Branisalava Vučelića krije od očiju javnosti. 

Ipak, sada je, gostujući u emisiji Vesne Dedić "Balkanskom ulicom", otkrila neke pojedinosti trogodišnje veze.

U jednom trenutku u emisiji su prikazane fotografije koje je Marija odlučila da podeli u javnosti, a na jednoj od njih su voditeljka i Branislav, ali okrenut leđima.

- Ovo su Banetova leđa, pošto moj Bane ne voli da se fotografiše - rekla je Marija na šta je Vesna prokomentarisala:

- A lep je, lep...

- Ja mislim da je on najlepši. Prelep je stvarno, on je stvarno kao naslikan čovek - rekla je Marija.

Kako kaže, u poslednjih nekoliko godina naučila je da bezuslovno prihvati i voli sebe i u situacijama kad ne ispuni svoja ili tuđa očekivanja.

- Mislim da sam uspela to da uradim i da je to došlo u poslednje dve godine - rekla je Marija i otkrila još jedan detalj o svom partneru.

- Mislim da je ipak sve u meni i da je on pomogao samo da ja negujem svoje pravo biće. Ja imam 101 manu i poenta je samo da je on našao neki patern kako im prilazi, kako koju prihvata. Ja znam tačno šta njega trigeruje toliko da je on bukvalno u stanju da vrisne i ja znam da to čak nije ni neka stvar kao to je moje, ja sam takva, ko ide tako kroz život. Mislim da to nije dobar način da bismo živeli i partnerske odnose i ne mislim samo na ljubavne nego i na kolegijalne i na prijateljske i na roditeljske i sestrinske, bratinske i sve ostale relacije koje nas okružuju. Svugde treba da budemo mi mi, da ne odstupimo od naše suštine, a opet nismo sami. Ne možeš da kasniš baš toliko i da ne poštuješ tuđe vreme. Ja imam jeziv problem, ali evo Bane je prišao, konkretan primer, toj mojoj mani i maniru tako što se sa mnom čovek nikada nigde ne nalazi. On ili dođe po mene... on je čovek koji dolaz na vreme ili 15 minuta ranije i to je teško ljudima da prihvate. Ja sam se mnogo poboljšala, ranije sam bila nesnosna i to sam radila na sebi mnogo. I ne mogu ja sada da kažem: "Ja sam takva prihvati me bezuslovno", ne, ne ne, ja ugrožavam tvoje vreme, ja ne poštujem tvoje vreme, to je ružno i to je nevaspitano. Turdim se, a onda kukam, klečim na kukuruzu, plaćam večere, pokušavam da se iskupim - ispričala je iskreno Marija i time otkrila jedan detalj njenog i Banetovog odnosa.

U toku emisije Vesna je rekla Mariji da naruči pesmu...

- Pominjali smo mog Baneta. Ima jedna pesma kojom me je inficirao. Mislim da je ovo njegova omiljena narodna pesma. A za ovu pesmu, ne treba kafana, ume često da nam je pusti i kod kuće. Samo pusti iz čista mira dok gledamo nešto ili slušamo džez ili igramo karte ili pričamo i samo čekaj, čekaj i onda pusti ovu pesmu i tako me inficirao njome. Ta pesma se zove "Kralj izgubljenih stvari" - kaže Marija.

- Kakav je partner za kafanu? - upitala ju je Vesna, na šta je Marija odgovorila:

- Neće da izlazi čovek, neće da izlazi više nigde. Čovek je rekao: "šta sam izlazio, izlazio sam, kunem ti se". Četrdeset godina ima, uopšte nije za penziju, a on je otišao u penziju. On je takav veseljak, njemu se oči smeju... Ima tako lepe bele zube, nijedan kvar nikad, on nije normalan čovek - rekla je voditeljka.

Video: Grmela truba Dejana Petrovića na svadbi Baneta Trifunovića: Glumci đuskali do zore

(Telegraf.rs)