Ispratili smo Milicu Pavlović u Dubai: Otkrila nam je kojem reprezentativcu je poslala poruku pred put

Pevačicu je ekipa Telegrafa otpratila u Dubai, a pred sam let "kraljica juga" nam je otkrila detalje svog nastupa, ali i kakva je kad navija

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović spakovala je kofere i kasno sinoć otputovala u Dubai gde će u sredu, 23. novmebra, održati mini koncert, a pred sam let sa ekipom Telegrafa podelila je svoje impresija i otkrila s kim će uživati u Emiratima.

S obzirom na to da je kapacitet u Kataru bio mali da primi sve ljubitelje fudbala veliki broj naših navijača će biti smešten u Dubaiju, gde je organizovana fan zona u okviru koje će im predah između fudbalskih utakmica ulepšati domaće zvezde.

Čast da otvori niz od nekoliko koncerata pripala je mladoj muzičkoj zvezdi Milici Pavlović, koja će održati koncert 23. novembra od 23h po lokalnom vremenu.

Pevačicu je ekipa Telegrafa otpratila u Dubai, a pred sam let "kraljica juga" nam je otkrila detalje svog nastupa, ali i kakva je kad navija.

- Najiskrenije željna sam sunca, a pogotovu kad je ovde ovako loše vreme. Toliko sam puna neke pozitivne energije i jedva čekam da gledam prvo utkamicu 24. novmebra, a i svakako ono zbog čega i idemo da napravimo jednu fenomelanu uvertiru, razveselimo naš narod. Negde smo navikli, takva smo nacija da uz pesmu i igru sve lakše podnesemo i bude nam bolje u životu. To je ustvari nastup u saradnji sa Savezom, Telekomom i našom državom naravno, tako da smo moje kolege i ja tu da sve podržimo. Biće puno to sam sigurnam, to se očekuje od našeg naroda, ali nije to koncert kao koncert solistički, već kao podrška jedna - kaže Milica za Telegraf.

Strastveni je navijač, a kako kaže, kada prati utakmice zna i da popije, ali i da opsuje.

- Znam pomalo da psujem, pijem, lakše podnosim kada pijem. Pa bolje to, nego tablete (smeh). Pratim na društvenim mrežama šta sve pišu dok traje utakmica. Znam i kad se iznerviram da odem, i da me nema po 5, 6 minuta da se izduvam. Volim kada reprezentacija igra, ovako nikad u životu nisam gledala neku utakmicu, niti imam neku stranu kada su Zvezda ili Partizan u pitanju. Uvek navijam za reprezentaciju - naglašava Milica.

Sportisti vole Milicu, ali nije tajna ni da Milica voli njih. Otkrila nam je da li se i lično poznaje s fudbalerima koji igraju za našu reprezentaciju, kao i s kim se privatno čula.

- Malo pre sam poslala poruku Saši Lukiću i poželela mu rezultate i na ličnom nivou, a zatim i celoj reprezentaciji. S druge strane neko ko mi je najbitniji tamo je suprug moje drugarice Ike, a koji je u sklopu Saveza. Njemu šaljem lepu energiju i s njim sam najviše u kontaktu - otkrila je pevačica.

S kim će vreme provoditi u Dubaiju, kako će se braniti od udvarača, ali i detalje o velikoj koncertnoj turneji koju priprema za sledeću godinu pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Milica Pavlović povodom solističkog koncerta u Nišu: Kraljice su sve žene, a naročito one s juga

(Telegraf.rs)