Biković kleknuo pred novinarima: Jednim potezom oduševio sve, pa progovorio o devojci, Rusiji i "Južnom vetru"

Kada su neki od predstavnika medija čučnuli ispred glumca kako bi uzeli izjavu, on je svojim gestom oduševio sve. Kako bi se solidarisao sa sedmom silom, Biković je i sam čučnuo i započeo razgovor

Miloš Biković među poslednjima je stigao na crveni tepih, na proslavu Gorkog lista, a svojom pojavom zasenio je sve prisutne. 

Kada su neki od predstavnika medija čučnuli ispred glumca kako bi uzeli izjavu, on je svojim gestom oduševio sve. Kako bi se solidarisao sa sedmom silom, Biković je i sam čučnuo i započeo razgovor.

Upravo njegov izgled je bila početna tema. Kako brine o svom izgledu i da li mu izgled pomaže u karijeri bilo je pitanje koje ga je nasmejalo.

- I pomaže i odmaže. Izgled može da vas ograniči na takav način da vas samo određuju za određeni tip uloga. Ja sam se stalno borio za to da mi uloge budu različite i da me ne svrstavaju u neki šablon melodramskih likova, ljubavnih likova, romantičnih junaka, komičnih junaka, kao što je situacija u Rusiji - počeo je Miloš za "Telegraf".

Na pitanje kada možemo da očekujemo nastavak serije "Južni vetar", Biković je odgovorio:

- Sad u novembru završavamo snimanje i očekujemo seriju od Nove godine.

S obirom na to da karijeru gradi i u Rusiji, Biković je komentarisao koliko je situacija sa Ukrajinom i Rusijom uticala na njegov posao.

- Na moje planove... došlo je do pomeranja jednog filma, ne zbog te situacije, više zbog vremenskih uslova. Ne mnogo na mene konkretno, možda na neke kolege. Moj odnos prema Rusiji se ne menja u zavisnosti od toga kolika je količina rusofobije i histerije protiv Rusije. Moj odnos nije zasnovan na dnevno-političkim zbivanjima, više na kulturološki duhovnom nivou. To je malo van ove situacije - kaže on.

A na pitanje kako reaguje na poskupljenje osnovnih životnih namirnica, Miloš kaže da ne troši mnogo novca.

- Utiče, kao i na sve i meni je skuplje, nije meni ništa manje skuplje nego drugima. Nije meni posebno teško, isto mi je kao i svima drugima. Ne trošim kao što sam trošio, ali nisam počeo da specijalno štedim. Nemam veliko zadovoljstvo od toga da idem u šoping.

Večeras se nije pojavio u društvu svoje partnerke, a sada je otkrio razlog.

- Večeras se tako složilo, a to ne znači da nas na sledećem događaju nećete videti zajedno. Nemamo tu vrstu druženja, da moramo, zavisi od raspoloženja - rekao je Miloš.

Šta je sve Miloš rekao, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Kad ljubav pomuti razum: Miloš Biković na simpatičan način iskazuje ljubav devojci Ivani

(Telegraf.rs)