Oglasio se Stanko s kojim je Indira pre 10 godina snimila duet na francuskom: "Ona je to otpevala odlično"

Zbog njenog nestručnog izgovora reči, pesma je postala predmet šale. Mnogi su napali Indiru i njenu izvedbu, govoreći da joj to nije trebalo

Foto: Marko Jovanović, Youtube/ K1 Televizija

Ni danas se ne zaboravlja duet "Marija" koji je Indira Radić pre deset godina snimila sa kolegom Stankom Marinkovićem na francuskom jeziku.

Zbog njenog nestručnog izgovora reči, pesma je postala predmet šale. Mnogi su napali Indiru i njenu izvedbu, govoreći da joj to nije trebalo.

Stanko je nakon deset godina prokomentarisao ovaj duet i rekao da je njegova koleginica dala sve od sebe. Ipak, kako je francuski, koji je njemu kao maternji jezik, jako zahtevan, ne čudi što to nije zvučalo perfektno.

- Problema nema. Francuski jezik je jako težak. Ljudi koji su otišli pre deset godina u Francusku i žive tamo, imaju problem da govore. Indira je odradila to jako brzo. Nije se imalo vremena da mi tu studiramo francuski - počeo je Stanko i dodao da su mnogi bili nemilosrdni prema Indiri.

- To je sad ta nova era, može bilo ko da piše gluposti. Mogu samo da kažem: "izvoli, neka taj neko otpeva na francuskom, a ne govori francuski" - rekao je Stanko za emisiju "Prvi red" autora Ognjena Nestorovića.

Video: Indira Radić prvi put nastupila u gej klubu pa poručila: Ne želim da uzmem Karleuši titulu gej ikone

(Telegraf.rs)