Najlepša srpska političarka čestitala rođendan naprednjacima: Sjajan rad predsednika Vučića

Ona je putem svog Instagrama javno uputila čestitke stranci sa kojom sarađuje i pomenula sva dostignuća koja su zajedno postigli

Printskrin: Instagram/grozdanovicana_

Najlepša srpska političarka i članica Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović čestitala je 14. rođendan Srpskoj naprednoj stranci. 

Ona je putem svog Instagrama javno uputila čestitke stranci sa kojom sarađuje i pomenula sva dostignuća koja su zajedno postigli. 

- Srdačno čestitam 14-tu godišnjicu od osnivanja SNS-a predsedniku Aleksandru Vučiću. Našim zajedničkim radom od 2012.godine obezbedili smo mir, stabilnost, poboljšali uslove života mladih bračnih parova, afirmaciju porodičnih vrednosti, uslove za odgajanje dece i afirmisani zdravih stilova življenja. Motivisali smo strane investitore za ulaganje u našu državu, čime smo obezbedili osnaživanje građanina, njegove porodice, a time i ekonomski prosperitet naše države - počela je ona i dodala:

- Ubeđena sam da će naredni period saradnje naših partija, poput saradnje, razumevanja i uvažavanja naših lidera, Aleksandra Vučića i Ivice Dačića biti još uspešnija i plodnija u svim oblastima društvenog života, a naročito u ekonomiji i međunarodnoj saradnji sa narodima i državama koje su našim građanima bliske i mogu obezbediti uvažavanje naših interesa, sigurnost, mir i prosperitet - napisala je Ana.

Video: Da li smo u vezi mi, pitaju se svi: Fatalna političarka poslala poruku nepoznatom muškarcu

(Telegraf.rs)