Obezbeđenje skočilo na dve devojčice, Milica Pavlović odmah reagovala: "Bravo kraljice, tako se brani publika"

Dve devojčice su poželele da dođu do Milice na binu i zagrle je, a obezbeđenje je skočilo na njih

Foto: Nikola Tomić

Na društvenim mrežama pojavio se snimak incidenta sa koncerta mlade muzičke pop zvezde Milice Pavlović u Leskovcu, a na kojem se može videti kako članovi obezbeđenja hvataju devojčicu koja je pokušala da priđe pevačici.

Međutim, brzom reakcijom pevačice koja je odmah skočila i viknula na članove obezbeđenja da puste devojčicu, sve je brzo rešeno.

Njeni fanovi, naročito mlađe generacije, došli su dosta ranije kako bi iz prvih redova pratili koncert. U jednom momentu, na bini joj se pridružila devojčica iz publike pa su zajedno igrale i pevale, a malo pre njihovog izlaska na binu desio se incident.

Milica je svojom reakcijom oduševila kako fanove, tako i korisnike drušvenih mreža jer je stala u zaštitu devojčice, koja joj je na kraju ipak prišla.

Naime, dve devojčice su poželele da dođu do Milice na binu i zagrle je, a obezbeđenje je skočilo na njih, guralo ih iz sve snage, što je zaprepastilo kako Milicu, tako i celu publiku.

Pevačica je odmah reagovala rečima: "Pustite ih, pustite ih molim te", na šta su oni pustili devojčice.

Ovaj snimak pojavio se na društvenim mrežama i zgroženi ljudi ostavljaju komentare poput: "Bravo Milice!", "bravo kraljice", "sram ih bilo", "dva vola (kao što reče čovek u pozadini), glume kao neko obezbeđenje, guraju dve devojčice na nastupu Milice Pavlović.

Inače, o ovoj situaciji mlada zvezda je progovorila i u specijalnom intervjuu koji je dala za Telegraf, nakon koncerta.

- Obezbeđenje je radilo svoj posao. Sa druge strane, ja sam i žena i znam da kad muškarac jače povuče ženu, to zaboli. Ja sam videla da je to zabolelo, i rekla sam mu da je pusti. Odmah sam se stavila u njenu poziciju, možda sam se i ja kao dete tako probijala do nekoga. I jedna od njih dve me je zamolila da je ne puštam. Rekla mi je da me mnogo voli. Pitala me je da li može da ide po telefon, a ja sam joj rekla da ne ide jer je neće ponovo pustiti (smeh). Kada su me zagrlile, osetila sam tu ljubav. Ja i radim sve ovo zbog tih ljudi. Kome ću pevati, ako ne njima? To su moji ljudi, to je moja publika - rekla je Milica za Telegraf Jetset.

Video: Milica Pavlović zablistala u belom na koncertu u Leskovcu: Publika raspomamljeno đuskala s njom

(Telegraf.rs)